Diana Șucu, mărturisiri fără perdea despre mariajul cu Dan Șucu: "Este persoana care mă calmează"

19 august, 2022
diana82 jpg

Se completează perfect și sunt de nedespărțit.  Diana și Dan Șucu au 17 ani de relație, dar iubirea lor continuă să ardă la fel de intens. Secretul?

„Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să îți respecți partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații.

Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna”, a mărturisit Diana Șucu la Pro TV.

Femeia de afaceri are 48 de ani, dar o siluetă de adolescentă. Pentru asta, Diana recunoaște că nu se abate de la câteva reguli.

„Frumusețea stă în atitudine, în bunătate, într-o viață ordonată. Este un mod de viață. Femeia trebuie să se simtă frumoasă și trebuie să recurgă la creme, la operații, dacă ea simte nevoia. Nu consider că este o nenorocire.

Fac sport de trei ori pe săptămână. Cred că și gena este foarte bună. Nu pot să spun că mă duc cu plăcere la sală, dar mă duc că trebuie. După al doilea copil, chiar a trebuit să merg de trei ori pe săptămână. M-am îngrășat și la prima, și la a doua sarcină 28 de kilograme. Am alăptat 7 luni”, a mai spus Diana.Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg