Dictatorul Kim Jong-un a apărut mai slab ca oricând! Photoshop, sosie sau dietă minune?

30 decembrie, 2021
1 kim jong un mai slab jpg jpeg

Propaganda nord-coreeană a răspândit imagini cu liderul de la Phenian complet transformat, în cadrul unei campanii prin care transmite poporului... să mănânce mai puţin.

Nici în adolescenţă dictatorul Kim Jong-un nu arăta atât de slab ca acum, la vârsta de 37 de ani! Adică fără burtă, cu gâtul mişcându-se lejer pe lângă gulerul cămăşii şi... mai tras la faţă. Cel puţin, aceasta este imaginea pe care o transmite Agenţia Centrală de Ştiri din Coreea de Nord (KCNA) cu liderul de la Phenian surprins în timpul unei reuniuni-cheie a partidului de guvernământ, care se defăşoară în această perioadă.

În fotografiie apărute, liderul nord-coreean pare să fi slăbit semnificativ de la ultima sa apariţie publică relatată în presa internaţională. Un fapt ce pare să confirme îngrijorările apărute chiar înainte de pandemie, când se zvonea că ar fi avut probleme în greutate - când chiar a dispărut din viaţa publică şi s-a speculat că ar folosi o sosie. El, care altfel este un mare amator de junk-food din perioada în care a călătorit în Occident, când s-a deprins cu gustul cartofilor prăjiţi şi al hamburgerilor - probabil readaptaţi de bucătarul personal de la Phenian.

Totuşi, în ciuda acestei surprinzătoare scăderi în greutate, serviciile de informaţii din Coreea de Sud informează, într-un raport din octombrie, că acesta este sănătos. Serviciul Naţional de Informaţii (NIS) a apreciat atunci că greutatea lui Kim a scăzut de la aproximativ 140 de kilograme la 120 de kilograme - raportată la o înălţime de aproximativ 1,70 metri înălţime. 

Nu e exclus, însă, şi ca imaginile să fi fost prelucrate în Photoshop de aparatul de propagandă, din moment ce Kim Jong-un vrea să fie un exemplu pentru poporul său, căruia i-a transmis să facă economie şi să-şi reducă raţia de mâncare, pentru a face faţă crizei economice. Mai ales că, la împlinirea unui deceniu de la venirea lui la putere, ţara se confruntă cu sancţiuni internaţionale şi cu dezastre naturale, dar şi cu efecte dramatice ale pandemiei de coronavirus - pe care încearcă din răsputeri s-o nege, neraportând încă niciun caz pozitiv la Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg