Dida Drăgan, apariție rară la 77 de ani. Ce mai face una dintre cele mai mari voci ale muzicii românești

10 noiembrie, 2023

Cu siguranță iubitorii muzicii românești se întreabă ce mai face doamna Dida Drăgan. Căci artista este o prezență rară în lumina reflectoarelor.

Dida Drăgan

Una dintre cele mai apreciate voci românești a ajuns la 77 de ani recent, căci pe 14 septembrie a fost ziua sa.

Artista care ne-a încântat cu melodii precum "Pentru voi" , ”De ce taci” sau „Deschideți poarta soarelui” a fost surprinsă într-o formă de zile mari de îndrăgitul cântăreț Adrian Enache. Și surprizele nu se opresc aici.

Adrian Enache și Dida Drăgan PNG

Artista supranumită „vocea de flacără a rock-ului românesc” va oferi o surpriză publicului, căci va cânta din nou pe 14 noiembrie, la Sala Palatului.

Dida Drăgan este invitata specială a lui Adrian Enache și acesta este și motivul pentru care au făcut repetiții și s-au văzut mai des ca de obicei.

Show-ul lui Adrian Enache, care promite să devină o tradiție, este un spectacol incendiar, care are loc cu casa închisă, iar surprizele se țin lanț. Pe 14 noiembrie, alături de artist vor urca pe scena de la Sala Palatului Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Daniel Iordăchioaie și mulți alți mari artiști români. Marea invitată în spectacol este distinsa doamnă Dida Drăgan.

După spectacolul sold out de anul trecut, scena Sălii Palatului va fi din nou pregătită pentru "O nebunie", cu multe surprize! Un show plin de adrenalină, în manieră pop-rock, cu piese naționale și internaționale interpretate de mari voci, însoțite live de trupa condusă de Dan Dimitriu și baletul High Class!Special guest star: 𝐃𝐢𝐝𝐚 𝐃𝐫𝐚𝐠𝐚𝐧!"Sunt onorat, emoționat și profund recunoscător să o am alături de mine, pe scena Sălii Palatului și să cântăm împreună, pe cea a cărei voce împletește forța și sensibilitatea în melodii ca "Rug" sau "Deschideți poarta soarelui", inconfundabila, Dida Drăgan!Trei mari voci feminine aflate în top, urcă pe scena alături de Adrian Enache: Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago.Un spectacol din care nu lipsesc șlagărele reorchestrate în maniera proprie din repertoriul proiectului lui Adrian Enache, cu Diana Enache și Rareș Varniote.Momente de virtuozitate cu Nicu Patoi la chitară și Flavius Teodosiu la saxofon!Cu participarea extraordinară a trupei Krypton și a corului de copii condus de Cristina Manoliu.Regia: 𝐃𝐚𝐧𝐢𝐞𝐥 𝐈𝐨𝐫𝐝𝐚𝐜𝐡𝐢𝐨𝐚𝐢𝐞O experiență unică, emoții la superlativ, energie și forță într-un show marca "Adrian, din inimă Enache! E-o nebunie!", a scris artistul pe Facebook.

Îmbrăcată în negru, ca de fiecare dată, tunsă scurt, purtând beretă și ruj roșu închis, cu vorbele la ea, Dida Drăgan a fost, parcă, ocolită de trecerea timpului în imaginile postate de Adrian Enache.

„Sunt bucuroasă că pe 14 noiembrie mă întâlnesc cu dumnealui, pe care îl iubesc foarte tare. Întotdeauna l-am apărat, pentru că este un artist adevărat, este un artist care nu zumzăie, el chiar cântă„, a spus Dida Drăgan despre Adrian Enache, chiar la repetiții.

Foto: Facebook și Click.roRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg