Diego din Rebelde s-a transfomat într-un bărbat şarmant. Cum arată actorul acum!

25 ianuarie, 2018
diego bustamante png

A jucat în unul dintre cele mai cunoscute seriale cu adolescenţi, Rebelde, iar trupa cu acelaşi nume în care cânta alături de Anahí, Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera şi Christian Chávez crea isterie printre fani şi umplea stadioane întregi la concerte. În 2004 începea cel mai tare serial pentru tineri, iar Diego Bustamante era unul dintre liceenii fermecători, băiatul unui bogătaş, tânărul care frângea inimile fetelor de pretutindeni.

image

Serialul s-a încheiat în 2006, iar trupa RBD, care a cunoscut un succes răsunător, a încetat să mai existe în 2009. Cu toate acestea, componenţii au încercat să cucerească publicul pe cont propriu. De exemplu, Diego, pe numele adevărat Christopher von Uckermann (31), s-a transformat din adolescentul rebel într-un actor şarmant care se menţine pe linia de plutire, atât cu pasiunea sa, actoria, dar şi cu viaţa de câtăreţ. Ce-i drept, ca mulţi alţii care s-au bucurat de succes la o vârstă fragedă, nu a mai făcut ceva atât de răsunător încât să revină în atenţia presei internaţionale, fiind cunoscut mai mult pe plan local.  În ceea ce priveşte cariera sa în actorie, după serialul de succes, a mai jucat în alte două producţii de televiziune, Kdabra şi 2091, dar şi în câteva filme spaniole.

image

Dacă pe plan profesional nu excelează, nu putem trece cu vederea faptul că artistul s-a schimbat din punct de vedere fizic foarte mult şi a devenit un bărbat şarmant. Acum Christopher are părul mai scurt, şi-a lăsat barbă şi este plin de muşchi. Uite cum arată!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg