Dieta cu care slăbeşte Monica Tatoiu

4 martie, 2015
10960344 1610502202506870 7388696816959752434 o jpeg

A lansat aşa-numita dietă a balerinei, un regim hipocaloric care nu durează mai mult de patru zile, dar care, ţinut cu rigurozitate, îţi garantează pierderea în greutate, până la 1 kg/zi. Iată cum poţi slăbi şi tu.

A lansat aşa-numita dietă a balerinei, un regim hipocaloric care nu durează mai mult de patru zile, dar care, ţinut cu rigurozitate, îţi garantează pierderea în greutate, până la 1 kg/zi. Iată cum poţi slăbi şi tu.

N-a fost niciodată supraponderală, dar nu doar din raţiuni de gene bune, ci şi pentru că şi-a impus să-şi ţină greutatea sub control. Aşa că, atunci când simte că şi-a depăşit „baremul“, Monica Tatoiu apelează la aşa-numita dietă a balerinei, care presupune o slăbire rapidă, pe durata a 4 zile.

„Mă urc pe cântar în fiecare dimineaţă. Prima oară m-am urcat la 53 de ani... Mi s-a dat reţeta balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America şi vine cu două kilograme mai puţin. Nu poţi mânca cât te obligă reţeta. Tot mă întreabă lumea cum e reţeta asta. Nu se ţine decât maximum la două luni“, a declarat Monica Tatoiu pentru Kanal D.

image

Dieta balerinei este una hipocalorică, care îţi oferă rezultate sigure, dacă te ţii de ea. Dacă suferi de anemie sau alte afecţiuni nu este recomandat să ţii acest regim. Este indicat să consulţi un emdic înainte de a începe orice regim strict.

Această dietă presupune un meniu foarte restrictiv, dar care însă merită efortul. Rezultatele obţinute te vor motiva, pentru că vei slăbi un kilogram cu fiecare zi care trece. Este foarte important să bei cel puţin 2-3 litri de apă pe zi şi să consumi câte un pahar de apă înainte cu jumătate de oră de a mânca. Supele incluse în regim sunt mese independente şi se consumă separat de alte alimente.

Niciodată nu se amestecă tipuri diferite de proteină la aceeaşi masă. Este esenţial să nu consumi zahăr, băuturi acidulate şi să înlocuieşti sarea cu diverse condimente.

Lactatele pe care le consumi trebuie să fie degresate, iar ultima masă trebuie servită cu trei ore înainte de culcare.

„În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă...“, a mai spus Monica Tatoiu la "Teo Show", oferind şi schema de regim.

image

Se mănâncă din 2 în 2 ore, de la 08.00 la 20.00 şi se ţine 4 zile.

08.00 - un ou fiert tare

10.00 - un ceai laxativ

12.00 - un pumn de stafide

14.00 - 100 gr brânză slabă de vaci

16.00 - 2 mere

18.00 - grătar de pui sau curcan cu salată verde

20.00 - o cană ceai laxativ

Această dietă se repetă la cel mult două luni. „Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură“, ne asigură Monica Tatoiu.

„Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa un sandwich de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara UN pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!“.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg