Monica Anghel, adevărul despre slăbirea sa dramatică. Câte kilograme are acum artista și ce dietă a funcționat în cazul ei

30 septembrie, 2022
FotoJetMoni jpg

Ce spune celebra cântăreață, la câțiva ani după ce și-a schimbat look-ul.

Oamenii încă nu s-au obișnuit cu noua sa siluetă, chiar dacă au trecut patru ani. A fost rubensiană cam toată viața, dar frumusețea s-a transmis mereu, indiferent de numărul de kilograme.

Cu toate acestea, Monica a vorbit deschis, în cea mai recentă apariție publică, despre acest subiect fierbinte.

Artista a fost prezentă în platourile de la ”Vorbește lumea” și a clarificat câteva supoziții legate de slăbirea sa. În primul rând, artista este victima anumitor site-uri care promovează diverse produse așa zise de slăbit și se folosesc abuziv de imaginea unor vedete, care niciodată nu și-au dat acordul să li se folosească imaginea. Dat fiind faptul că Monica a slăbit foarte mult, de aici și până la a se promova picături și pastile de slăbit în numele său a mai fost doar un pas.

Artista atenționează asupra acestui lucru și clarifică. A slăbit cât se poate de clasic, cu atenție la dietă și mișcare: „Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie.”, a clarificat Monica Anghel la ProTV.

Marea artistă și-a transformat uimitor look-ul și a ajuns să cântărească 65 de kilograme și să se mențină de câțiva ani buni. Solista e de părere că lupta cu kilogramele nu s-a sfârșit și vrea să mai scape de câteva, fiindcă se ghidează după un semn: încă o dor articulațiile.

De la cele mai mari măsuri la haine, Monica reușește acum să-și cumpere acum ținute S, căci 30 de kilograme s-au topit.

Monica Anghel a infirmat în 2018, atunci când s-a produs marea transformare, zvonurile conform cărora ea ar fi suferit o operație de micșorare a stomacului. Pur și simplu, a pierdut din greutate cu ajutorul nutriționistului, al psihologului și a unui regim corect organizat.

Iată ce dietă a ținut

Monica Anghel a dezvăluit dieta miraculoasă pe care a ţinut-o şi a explicat în detaliu ce a mâncat pentru a scăpa de kilograme într-un timp foarte scurt. Şi, spre surprinderea tuturor, nu este o dietă sofisticată, ci una extrem de obişnuită care conţine carne albă, mere, ciorbe de legume, salate, carne de vită, kefir, iaurturi degresate. O dietă pe care o poate ţine oricine deoarece nu este nici scumpă.

Micul-dejun: un măr, o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale. ”Dimineaţa putem mânca un ou fiert cu 50 de grame de brânză şi un ardei gras. Şi o ceaşcă de cafea fără zahăr sau cu îndulcitor. Trebuie să bem lichide, multe lichide. Dacă este vară trebuie să bei 3 litri de lichide”, a explicat Monica Anghel.

”La prânz putem mânca o ciorbiţă de legume care poate să fie şi cu carne şi cu ou bătut pe deasupra. Fără pâine. Putem mânca vita sau muşchiuleţ de porc, cu salată verde, cu rucola, câteva roşii cherry. Gustarea dintre mese este cea mai importantă. Putem servi un kefir sau o sana cu 0,7 sau 0,9 % grăsime.”, a mai adăugat aceasta.

”Seara mâncam un bol mare cu salată verde, cu verdeţuri multe şi lângă putem să punem un peşte alb sau piept de curcan. Dacă te culci la 12 noaptea ultima masă trebuie să fie la ora 22:00”.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg