Diete eşuate ale vedetelor

22 septembrie, 2015
FotorCreated jpeg

Pentru vedete imaginea lor contează foarte mult, aşa că multe dintre ele recurg la nenumărate metode pentru a arăta bine. Unele fac sport, altele apelează la tot soiul de diete de slăbire. Din păcate, în cazul multora dietele au eşuat. Fie că le-au întrerupt înainte de termen, fie nu le-au respectat întocmai, cert este că dietele respective n-au dat rezultatele dorite. Haideţi să aflăm, aşadar, ce diete de vedete au eşuat!

Kirstie Alley a dus de-a lungul anilor o luptă crâncenă cu kilogramele. Prima oară când a decis că are nevoie de o dietă cântărea 100 de kilograme şi a apelat la dieta Jenny Craig. Atunci, actriţa a reuşit să slăbească, însă efectul n-a fost unul de durată.

image

În 2011, a participat la emisiunea ”Dancing with the stars”, unde era nevoită să danseze cinci ore pe zi şi ţinea o dietă cu doar 1200 de calorii pe zi. Din păcate, imediat ce emisiunea s-a încheiat, kilogramele au revenit.

Victoria Beckham a urmat mult timp o dietă extrem de periculoasă, care se baza pe consumul de doar 900 calorii pe zi, în condiţiile în care doctorul recomandă 1800 – 2200 de calorii pentru o femeie de vârsta şi constituţia ei. Vedeta obişnuia să comande doar aperitive sărace în calorii atunci când ieşea în oraş, iar acasă nu mânca decât salată verde. După cum vă aşteptaţi, dieta i-a cauzat Victoriei probleme de sănătate şi-n scurt timp a devenit anorexică, deşi Victoria nu a recunoscut niciodată.

Paris Hilton a urmat ”dieta cu Red Bull (varianta fără zahăr)”. Starleta consuma acest produs în exces, chiar şi-n locul meselor, ceea ce a dus-o pe aceasta în scurt timp în pragul anorexiei. Mai mult de atât, unii cârcotaşi au declarat că Paris era bulimică, obişnuind să vomite tot ceea ce mânca, numai de dragul de a avea o greutate ideală.

Gwen Stefani nu a fost niciodată considerată grasă şi cu toate acestea, cântăreaţa a declarat că ţine o dietă din şcoala generală, căci este nemulţumită de greutatea sa. ”Urăsc să vorbesc despre asta, dar e adevărat: am ţinut întotdeauna regim, încă de când eram în clasa a şasea. Este o bătălie continuă şi e un cosmar pe care îl trăiesc zi de zi.”. Artista a declarat şi cu alte ocazii că încercat numeroase diete, însă niciuna nu s-a dovedit atât de eficientă încât să o utilizeze atunci când e cazul.

Greutatea lui Lindsay Lohan a oscilat întotdeauna. Asta se datorează şi faptului că dieta actriţei era una extreme de periculoasă, bazându-se în totalitate pe un medicament care este folosit în tratamentului deficitului de atenţie: Adderall. Efectele acestui medicament erau tăierea apetitului şi o doză în plus de energie. Partea proastă, pe lângă faptul că-şi punea sănătatea în pericol, era că imediat ce înceta să le ia kilogramele îi reveneau.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg