Diete eşuate ale vedetelor

22 septembrie, 2015
FotorCreated jpeg

Pentru vedete imaginea lor contează foarte mult, aşa că multe dintre ele recurg la nenumărate metode pentru a arăta bine. Unele fac sport, altele apelează la tot soiul de diete de slăbire. Din păcate, în cazul multora dietele au eşuat. Fie că le-au întrerupt înainte de termen, fie nu le-au respectat întocmai, cert este că dietele respective n-au dat rezultatele dorite. Haideţi să aflăm, aşadar, ce diete de vedete au eşuat!

Kirstie Alley a dus de-a lungul anilor o luptă crâncenă cu kilogramele. Prima oară când a decis că are nevoie de o dietă cântărea 100 de kilograme şi a apelat la dieta Jenny Craig. Atunci, actriţa a reuşit să slăbească, însă efectul n-a fost unul de durată.

image

În 2011, a participat la emisiunea ”Dancing with the stars”, unde era nevoită să danseze cinci ore pe zi şi ţinea o dietă cu doar 1200 de calorii pe zi. Din păcate, imediat ce emisiunea s-a încheiat, kilogramele au revenit.

Victoria Beckham a urmat mult timp o dietă extrem de periculoasă, care se baza pe consumul de doar 900 calorii pe zi, în condiţiile în care doctorul recomandă 1800 – 2200 de calorii pentru o femeie de vârsta şi constituţia ei. Vedeta obişnuia să comande doar aperitive sărace în calorii atunci când ieşea în oraş, iar acasă nu mânca decât salată verde. După cum vă aşteptaţi, dieta i-a cauzat Victoriei probleme de sănătate şi-n scurt timp a devenit anorexică, deşi Victoria nu a recunoscut niciodată.

Paris Hilton a urmat ”dieta cu Red Bull (varianta fără zahăr)”. Starleta consuma acest produs în exces, chiar şi-n locul meselor, ceea ce a dus-o pe aceasta în scurt timp în pragul anorexiei. Mai mult de atât, unii cârcotaşi au declarat că Paris era bulimică, obişnuind să vomite tot ceea ce mânca, numai de dragul de a avea o greutate ideală.

Gwen Stefani nu a fost niciodată considerată grasă şi cu toate acestea, cântăreaţa a declarat că ţine o dietă din şcoala generală, căci este nemulţumită de greutatea sa. ”Urăsc să vorbesc despre asta, dar e adevărat: am ţinut întotdeauna regim, încă de când eram în clasa a şasea. Este o bătălie continuă şi e un cosmar pe care îl trăiesc zi de zi.”. Artista a declarat şi cu alte ocazii că încercat numeroase diete, însă niciuna nu s-a dovedit atât de eficientă încât să o utilizeze atunci când e cazul.

Greutatea lui Lindsay Lohan a oscilat întotdeauna. Asta se datorează şi faptului că dieta actriţei era una extreme de periculoasă, bazându-se în totalitate pe un medicament care este folosit în tratamentului deficitului de atenţie: Adderall. Efectele acestui medicament erau tăierea apetitului şi o doză în plus de energie. Partea proastă, pe lângă faptul că-şi punea sănătatea în pericol, era că imediat ce înceta să le ia kilogramele îi reveneau.Recente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg