Diferenţe de proporţii! Cum arătau “prinţesele” Kardashian în anii 2000?

11 iunie, 2015
untitled 37 jpeg

Tocmai ce-am dat de ştirea cu Kim Kardashian şi profilul ei de MySpace, penibil şi foarte distractiv deopotrivă, din 2006. Se autoproclama “Prinţesa Kimberley”. Avea vreo 25 de ani, nu 15, cum am fi crezut. Şi ne-am gândit: oare cum arătau surorile Kardashian-Jenner pe-atunci?

Tocmai ce-am dat de ştirea cu Kim Kardashian şi profilul ei de MySpace, penibil şi foarte distractive pentru noi, din 2006. Se autoproclama “Prinţesa Kimberley”. Avea vreo 25 de ani, nu 15, cum am fi crezut. “Sunt o prinţesă şi tu n-ai o şansă!”, îşi scria la descrierea profilului.

image

Se-nţelege, de atunci se credea o adevărată regină a reţelelor de socializare, însă tot atunci, ducea lipsă de fani şi de comentarii. Doar 856 de prieteni şi 73 de comentarii? Mai că nu ne vine-a crede despre Kim, care acum are 70 de milioane de fani. Însă în 2006, nu exista reality-show-ul “Keeping Up with the Kardashians”…

image

În fine, să trecem la lucruri mai serioase. Printre dorinţele sale se numărau, acum 9 ani, “să-l întâlnească pe Dumnezeu” şi să aibă copii. O parte s-a împlinit, din fericire nu cu iubitul ei de atunci, Ray J, cu care a avut faimoasa casetă cu partida lor de sex. În rest, se ocupa cu stylingul unor vedete precum Lindsay Lohan sau Paris Hilton, însă dacă ne uităm la moda din acea vreme, ne mirăm că a fost aleasă…

Dar să ne concentrăm pe diferenţele de imagine. Cum arătau Kim şi surorile sale, Kourtney şi Khloe, cât şi cele vitrege, Kendall şi Kylie, acum 9 ani? Diferenţele sunt destul de mari...

Click pe următoarea!

Abia în 2007 a început reality-show-ul care urma să le facă celebre peste măsură. Dacă cea mai faimoasă dintre surorile Kardashian se ocupa cu stylingul vedetelor, Khloe cea de 30 de ani (mezina) ducea lipsă de prieteni, mai ales că a fost şcolită acasă (totuşi, a terminat liceul cu un an în avans!). Acum, e despărţită de soţul ei infidel, Lamar Odom, iese cu un rapper French Montana şi luptă să ajungă la o siluetă mai suplă.

image
image

Kourtney, 36 de ani (cea mai mare dintre ele), era deja cuplată în 2006 cu Scott Disick, cel care avea să devină tatăl copiilor ei. În 2009, se năştea primul copil al acesteia cu Scott cu care a şi dus o relaţie cu întreruperi, după cum am văzut în reality-show. În timp ce Kim se ridica singură, cele două surori ale ei din umbră munceau pentru un brand de haine, D-A-S-H, la care acum participă toate fetele regretatului Robert Kardashian.

image

Cât despre cele mai mici surori ale clanului...

Kendall (19) şi Kylie Jenner (17) – concepute de Kris cu al doilea soţ al ei, Bruce Jenner, putem spune că au prins cele mai mari schimbări de stil şi de look. Dacă prima a devenit un model tot mai de succes, a doua a preferat să meargă pe calea surorilor sale de mamă, îmbuibându-se cu botox şi fillere, pentru a căpăta formele iconice ale Kardashiencelor. Din păcate!

image
image

FOTO GETTY IMAGES, WENNRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg