Din ce în ce mai slabă! Cum s-a transformat Amal Alamuddin în ultimii doi ani!

15 iunie, 2015
1234 png

În septembrie, la nunta veneţiană cu starul hollywoodian, strălucea în ţinute rafinate, transmiţând fragilitate şi feminitate. De atunci şi până acum, doamna Clooney a ajuns să-şi exaspereze faimosul soţ cu înfăţişarea ei fantomatică

În septembrie, la nunta veneţiană cu starul hollywoodian, strălucea în ţinute rafinate, transmiţând fragilitate şi feminitate. De atunci şi până acum, doamna Clooney a ajuns să-şi exaspereze faimosul soţ cu înfăţişarea ei fantomatică.

Luată pe sus de tsunamiul celebrităţii! Acesta este verdictul lipit pe fruntea avocatei care îşi îngrijorează apropia­ţii cu apariţiile ei scheletice. Revista italiană Gra­zia, printre multe alte publicaţii, se întreba recent pe copertă: „Amal simte presiunea faimei?“. Se pare că nu doar o simte, ci se prăbuşeşte sub gre­utatea ei. Căci oricât de solicitant ar fi fost rolul de avocat pentru drepturile omului, jucat până anul trecut la cel mai înalt nivel, Amal era o prezenţă de interes doar în cercurile de specialitate. Abia după nunta cu George Clooney, însă, a descoperit adevărata dimensiune a celebrităţii şi faptul că, în realitate, nu era deloc pregătită pentru o astfel de viaţă: fiecare pas îi este urmărit cu lupa de către presă. Orice apariţie pe covorul roşu este comen­tată până... la ultima scamă. Oriunde se duce, are un alai de paparazzi. Cea mai simplă plimbare în timpul liber, pe care altădată şi-ar fi permis-o în­tr-o ţinută aleatorie, acum îi este interzisă. Presa americană o numeşte „schelet ambulant“, iar spe­cialiştii în diete apreciază, analizând imaginile, că Amal, care măsoară 1,73 m, ar fi ajuns, de la 58 de kilograme, cât cântărea atunci când presa a făcut cunoştinţă cu ea, la circa 46 de kilograme.

image

Şi comparând cu atenţie fotografiile şi anali­zând evoluţia ei de-a lungul timpului, lucrurile sunt evidente. E drept, Amal a avut întotdeauna o siluetă firavă, cu picioare de gazelă, dar chiar şi îndepărtând comentariile răutăcioase, nu e urmă de îndoială: soţia lui George se topeşte vă­zând cu ochii. Efortul de-a păstra controlul noii sale vieţi, multe responsabilităţi la care trebuie să se adapteze, un anturaj nou, cu noi reguli de frumuseţe (lumea Hollywoodului n-are legătură cu sala de tribunal), nesiguranţa unei posturi do­rite de toate femeile şi teama de competiţia femi­nină – sunt tot atâtea motive care au copleşit-o pe Amal. Iar presa din Occident a împins lucru­rile chiar mai departe, comparând-o pe Amal cu Prinţesa Diana, despre care se ştie că presiunea noului ei statut la Casa Regală a împins-o spre un grav dezechilibru alimentar, confruntându-se cu anorexia şi bulimia. De cealaltă parte, apropiaţii susţin că Amal munceşte foarte mult şi recunosc, în şoaptă, că se tem pentru sănătatea ei, dacă nu va decide să fie mai blândă cu programul ei. Ace­leaşi surse din anturajul său dezvăluie că cel mai aspru critic al ei este chiar soţul George Clooney, care îi cere cu disperare să-şi recapete greutatea de altădată pentru a-i creşte şansele de-a rămâne însărcinată. Dacă George chiar îşi doreşte un co­pil, atunci nu credem să existe un motiv mai bun să te înfrupţi dintr-o cină îmbelşugată, Amal! Să sperăm că doamna Clooney trece printr-o perioa­dă de adaptare mai dificilă şi că în această vară îşi va reveni într-un concediu romantic, cu multe astfel de cine calorice.

foto: guliver/getty images/splash news/rex features, photoland/wenn.comRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg