Din culisele Vocea României! Cum se pregătesc Maria Hojda, Aliona Munteanu, Anda Dumitriu şi Tiberiu Albu de marea finală?

18 decembrie, 2014

Vineri seară, vom cunoaşte a patra voce a României, după finala popularului concurs transmis pe PRO TV. În competiţie au mai rămas doar patru concurenţi, numai unul şi-unul. Maria Hojda, din echipa Loredanei, Aliona Munteanu

Vineri seară, vom cunoaşte a patra voce a României, după finala popularului concurs transmis pe PRO TV. În competiţie au mai rămas doar patru concurenţi, numai unul şi-unul.

Maria Hojda, din echipa Loredanei, Aliona Munteanu, din echipa lui Smiley, Anda Dumitriu, finalista lui Marius Moga, şi Tiberiu Albu, antrenat de Tudor Chirilă. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru cei patru tineri, la fel şi presiunea celor care se aşteaptă la ce este mai bun de la ei.

Tiberiu Albu, tânărul rocker din Orăştie a cărui pagină de Facebook a adunat cele mai multe like-uri, peste 13.000, repetă de zor, mărturisind într-o postare că a pregătit trei cântece pentru vineri. Evident, fanii lui Tibi au reacţionat, dându-i sugestii de hit-uri rock cântate de Cargo, Iris, Metallica, Queen şi mulţi alţii.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Principala lui rivală, Maria Hojda, care a adunat peste 7.500 de fani pe pagina de artist, i-a provocat pe admiratorii ei să ghicească ce piese va cânta în finală.

by

.

Aliona Munteanu, cu 11.000 de fani pe Facebook, este cea mai puţin activă dintre cei patru, cea mai recentă postare a ei fiind cu piesa cântată în semifinale, I who have nothing.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

by

.

Cu peste 6.900 de like-uri pe Facebook, Anda Dumitriu a împărtăşit cu noi că se bucură de susţinerea lui Dan Bittman, dar şi a fiului acestuia, Marc. Şi a postat şi dovada video.

by

.

Voi cine credeţi că va câştiga trofeul Vocea României?Recente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg