Din nou împreună? Imaginile cu Mădălina Ghenea și Philipp Plein care au incendiat Instagramul

23 septembrie, 2023

Cei doi foști logodnici s-au reîntâlnit la Milano, iar imaginile cu ei îmbrățișați au făcut deja deliciul fanilor.

Mădălina Ghenea și Philipp Plein. FOTO: Instagram
Mădălina Ghenea și Philipp Plein. FOTO: Instagram

Cu un băiețel de un an și jumătate și o soție însărcinată a doua oară acasă, Philipp Plein a reușit să le reaprindă imaginația fanilor atunci când a postat pe contul său de Instagram niște instantanee cu Mădălina Ghenea - nimeni alta decât fosta lui logodnică.

Cei doi foști iubiți s-au reîntâlnit la Milano, iar fotografiile postate de celebrul designer german îi arată îmbrățișați. Totodată, superba actriță de origine română este la fel de senzuală ca întotdeauna, iar cadrul pare cât de pare de natural.

„Simpatie pentru această diavoliță, Mădălina Ghenea”, a notat Philipp Plein în postarea sa, în care această Sophia Loren de România apare în câteva ipostaze extrem de apropiate de fostul ei logodnic.

În ținute foarte sexy, cu decolteul foarte expus, dar și cu superbele-i picioare dezvăluite aproape până sus, Mădălina Ghenea ar putea înnebuni orice bărbat, fie el fost iubit sau nu.

Explicația, însă, vine imediat ce ne uităm mai atent la etichetele folosite de cei doi, cu atât mai mult cu cât Philipp Plein se află la Milano inclusiv cu soția sa, Lucia Bartoli, care va naște în curând încă un băiețel - al treilea al designerului! - , dar și cu Rocket „Rocky” Halo Ocean, fiul lor care a venit pe lume pe 16 mai anul trecut. Practic, Mădălina Ghenea a revenit episodic în viața lui Plein pentru realizarea unei campanii publicitare foarte hot, în care cei doi apar în câteva secvențe exxact ca în 2016, pe vremea în care credeau că își pot clădi un viitor împreună. Conștienți de faptul că alăturarea lor va crea rumoare, Mădălina Ghenea și Philip Plein au apăsat pedala senzualității și au realizat un pictorial incendiar.

Sperăm ca întâlnirea lor să nu fi creat scântei între superba româncă și actualul ei partener, tenismanul Grigor Dimitrov și nici între desginerul german și soția sa, care ar putea naște din clipă-n clipă.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg