Din nou îndrăgostită! Lady Gaga, în mari tandreţuri cu noul iubit! Cine e noua cucerire a cântăreţei?

4 februarie, 2020
1 1 jpg jpeg

Nu-şi ascunde noul iubit, alături de care s-a afişat, pentru prima dată în public, la Super Bowl, în Miami, pe 2 februarie. Dar cine este bărbatul cu care se întâlneşte cântăreaţa încă de la începutul lunii decembrie?

Numele lui este Michael Polansky şi a fost văzut împreună cu una dintre cele mai mari vedete din lume duminică, la Super Bowl. Ce-i drept, individul a mai apărut în compania lui Gaga şi în privat, iar acele imagini cu amorezii au făcut înconjurul lumii.   

ei jpg jpeg

Dar imaginea postată de cântăreaţă ieri, pe social media, a făcut furori. Vedeta de 33 de ani stă în braţele noului ei iubit, pe un yacht în Florida, iar cei aproape 40 de milioane de fani ai divei erau în delir când au văzut fotografia cu cei doi îndrăgostiţi.

“Ne-am distrat atât de mult în Miami! Transmit toată dragostea mea monştrilor mei, fanilor, sunteţi cei mai tari!”, a comentat Gaga poza cu pricina.

24267822 7962995 image a 67 1580769509818 jpg jpeg

Postarea fotografiei a avut loc după ce actriţa din A Star Is Born s-a afişat cu Michael la stadionul Hard Rock din Miami, Florida, în cursul zilei de duminică. Atunci, la Super Bowl, perechea şi-a făcut prima lor ieşire oficială în public.   

Dar cine este acest Michael Polansky? Un tip deştept, se pare. Absolvent de Harvard, noul iubit al lui Lady Gaga este şeful Parker Group, care aparţine co-fondatorului Facebook. Cu alte cuvinte, este un as în tehnologie. Şi cucerit dive absolute, se pare.

el jpg jpeg

Gaga, care s-a despărţit de logodnicul Christian Carino (51) în urmă cu un an, a fost zărită pentru prima dată cu Michael la sfârşitul anului trecut, când cei doi au sărbătorit împreună trecerea dintre ani, acasă la vedetă, în Las Vegas.

Se pare că cei doi iubiţi au devenit un cuplu pe la începutul lunii decembrie, după ce se întâlniseră la petrecerea aniversară a lui Sean Parker, şeful lui, care a avut loc în Los Angeles.

tot ei jpg jpeg

“Michael e foarte deştept, un tip serios, care este şi foarte discret”, a dezvăluit o sursă pentru presa americană. Relaţia celor doi pare să fie cât se poate de serioasă, având în vedere că el a cunoscut-o deja pe mama vedetei, Cynthia Germanotta, cu care s-a întreţinut, de altfel, o vreme în cursul zilei de sâmbătă, când pregătirile pentru Super Bowl erau în toi.  

Gaga şi noul ei partener au fost fotografiaţi sărutându-se în balconul unui hotel din Miami, în weekendul trecut, iar cântăreaţa pare îndrăgostită până peste cap de noul bărbat din viaţa ei. Sperăm să o ţină de data asta!

foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg