Dinu Maxer, marcat de suferinţă. Artistul a pierdut un om drag: “A fost perfect”

14 ianuarie, 2022
7 maxer7 jpg jpeg

Dinu Maxer trece prin momente cumplite. Artistul şi-a pierdut tatăl.

Viaţa îl încearcă din nou pe Dinu Maxer. Încă o tragedie tulbură liniştea familiei, asta după ce, cu ani în urmă, fratele lui Dinu a fost călcat de tramvai.

“A fost până azi un tată perfect!  Îi mulţumesc pentru tot! Mi-a fost şi tată şi prieten!

Am atâtea lucruri pe care aş vrea sa le împărtăşesc cu voi despre tatăl meu. Mi-l amintesc ţinându-mă de şaua de la bicicletă sau stând cu mine când studiam la acordeon, apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat doi ani şi mi-a cumpărat o super-orgă...A fost şi dur cu mine în adolescenţă când mă pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicină. Mi-l amintesc în sală la primul meu spectacol şi apoi bucurâdu-se când devenisem cunoscut...dezamăgit că am lăsat medicina, dar mulţumit că eram fericit cu viaţa mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine şi cu cariera mea muzicală - acesta a fost probabil cel mai frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!

Ne uitam mereu la meciuri împreună! Aveam aceeaşi echipă favorita - Steaua! Am fost pe stadion la semifinala cu Andrerlech în 1996! În ultimii ani, mergeam la el şi vedeam meciurile importante împreună. L-am văzut apoi dedicându-se total celor doi fraţi ai mei - făcând şi pentru ei tot ce putea...dovedindu-mi că nu era doar pentru mine un tată perfect! A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostata! 11 ani mai tarziu, ieşea învingător din lupta cu cancerul!

Apoi a venit Andreas în viaţa lui. A încercat să fie bunicul care-i face pe plac şi care stă cu el la orice oră din zi sau din noapte. Îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunandu-ne "Vreau să-şi amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!"

Peste două luni ar fi împlinit 75 de ani...dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieţi la casele lor, care i-au bucurat bătrâneţea cu 4 nepoţei pe care i-a văzut crescând! Mulţumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, este mesajul emoţionant al artistului.Recente pe Ok! Magazine

Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg