Direct din Los Angeles, Smiley ne trimite un mărțișor colorat

1 martie, 2024

Artistul se află pentru un timp peste Ocean, unde are diverse întâlniri, sesiuni artistice și experiențe 100% Made in USA, dar ține permanent legătura cu anii săi și tocmai le-a dăruit o nouă piesă. Așa, ca la început de primăvară!

Smiley   Culoarea ta (3) jpg

În prima zi a celui mai vesel și romantic anotimp din an, Smiley lansează „Culoarea ta”, o piesă în toate culorile iubirii. De la albastrul ochilor, albul norilor, auriul cerceilor, verdele semaforului, movul strugurilor sau roșul aprins al nopților, Smiley colorează lumea în toate nuanțele din paleta de culori a binelui la întâlnirea cu dragostea. Adică fix în culorile în care este pictată viața sa, de când are propria familie, alături de care se bucură acum de o intensă perioadă creativă în Los Angeles.

Culoarea ta este o poezie frumoasă, un joc al culorilor în care îndrăgostiții de viață își desenează viața și lumea. Cred că atunci când iubim și suntem fericiți, totul se asortează, nu mai există nuanțe de gri, totul în jur ne zâmbește, se colorează aprins și nu se lasă niciodată stins”, ne spune Smiley despre piesa sa în culori care aduce zâmbete de la prima audiție.     

Și dacă tot are toată paleta de culori pe portativul noii sale piese, Smiley îi ia de mână pe toți cei care vor să trimită gânduri bune și multe inimioare colorate în perioada 1-8 martie și îi duce pe https://culoareata.smiley.ro/ unde pot trimite mărțișoare virtuale personalizate alături de cea mai colorată piesă a anului.

În plus, cei care obișnuiesc să-și plimbe iubirea pe străzile Bucureștiului, o pot face cu efect surprinzător pe Calea Victoriei, la intersecția cu Bd. Dacia, unde panoul montat de echipa lui Smiley va colora live, sub ochii lumii, inimioarele în culorile alese de ei.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica scrisă de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Șerban Cazan, Vlad Munteanu (DOC), textul creat de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Vlad Munteanu (DOC) și producția și mix-masterul realizate de Șerban Cazan, „Culoarea ta” are videoclipul regizat de Bogdan Paun și produs de Armond and NGM Creative.

FOTO: HaHaHa ProductionRecente pe Ok! Magazine

Kim și Khloé Kardashian, Profimedia (3) jpg
FotoJetBeyonce jpg
Elton John și soția sa GettyImages 51147281 jpg
Lucy Lawless Xena profimedia 0152166310 jpg
Marius Manole jpg
Otilia Bilionera si sotul ei turc, Bekir Ali Karakas  FOTO captura (7) png
Vladimir Draghia despre Insula de 1 milion   Instagram (4) jpg
Jessica Alba și Cash Warren, GettyImages (4) jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (6) jpg
Suki Waterhouse și Robert Pattinson, GettyImages (4) jpg
Kristin Davis, GettyImages (6) jpg
rebel wilson instagram jpg
Romanița PNG
Lionel Richie și Nicole Richie GettyImages 2134280848 jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Irina Baianț în Bali   FOTO Instagram jpg
Mariah Carey, Grammy, GettyImages jpg
rihanna getty jpg