Discuţii incredibile la „Ferma“! Vali Bărbulescu i-a provocat pe toţi să spună cum fac sex: Ioana şi Moroşanu au uimit

20 martie, 2019
1 ferma un nou inceput 4 jpg jpeg

Noul sezon al emisiunii „Ferma“ a devenit, încet, dar sigur, un show interzis minorilor. Chiar dacă Pro TV a fost deja amendat de Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru ce se întâmplă în emisiune, la ore de maximă audienţă, postul TV difuzează în continuare scene erotice şi discuţii legate de sex.

În ediţia de pe 19 martie, bandiţii au dus în fermă emisiunea lor, „The Late Night Show“ cu Vali Bărbulescu a.k.a. Profesorul Pervers, în care se vorbeşte despre tot felul de subiecte tabu. Iar întrebarea serii a fost cine face sex anal.

Dacă unii au ales să nege, printre care Otniela Sandu şi Florin Pastramă, alţii au recunoscut că practică acest lucru. „Vă daţi seama că nu sunt de acord cu această opţiune“, a spus Otniela Sandu, care a fost completată de Silviu Ţolu: „Deşi sunt într-o industrie unde se practică intens, pentru mine este un subiect tabu, interzis“.

3 ferma un nou inceput 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
5 ferma un nou inceput jpg jpeg
2 ferma un nou inceput 2 jpg jpeg
1 ferma un nou inceput 4 jpg jpeg
3 ferma un nou inceput 3 jpg jpeg

Apoi, cei care au răspuns au dezvăluit că sunt de acord cu acest tip de sex. „Da, îmi place, este ceva extra de fiecare dată. And i like it, bro. E ok. It’s very nice“, a spus Cătălin Moroşanu, urmat de Ioana Filimon, care a ţinut să precizeze că este pe aceeaşi lungime de undă cu sportivul, care i-a fost antrenor la dueluri: „Est un stil de viaţă. Da, îmi place. Da, o fac. Punct. Aşa antrenor, aşa elev“.

Apoi, Vali Bărbulescu şi-a luat rolul de prezentator şi mai în serios şi a tras concluzia serii: „Mi-a plăcut că Ioana şi Moroşanu au fost foarte sinceri şi au recunoscut anumite chestii pe care în mod public nu le-ar spune. Nu le-ar recunoaşte în vreun interviu sau invitaţi la vreun post de radio sau televiziune“.