Diva absolută! Lady Gaga a pozat în 8 ipostaze diferite pentru "Vogue", dintre care una... nud

3 noiembrie, 2021
1 lady gaga in vogue uk si italia house of gucci 12 jpg jpeg

În premieră, ediţia britanică şi cea italienească a reputatei reviste "Vogue" au o copertă comună, celebrând-o pe Lady Gaga.

Lady Gaga (35) este starul incontestabil al lunii decembrie, apărând simultan pe două coperte "Vogue": UK şi Italia. Multipremiata artistă, deţinătoarea unui Oscar şi a unui Glob de Aur, a fost fotografiată de către Steven Meisel în 8 ipostaze, întruchipând 8 personaje burleşti, flamboaiante, asemenea personalităţii sale.

"Să facem magie!", a salutat ea echipa "Vogue", în loc de "Bună ziua!", făcându-şi o intrare triumfală, în stilu-i caracteristic.

Stefani Joanne Angelina Germanotta, pe numele ei complet, a avut la dispoziţie o întreagă garderobă VIP, semnată Schiaparelli, Chanel, Tomo Koizumi şi Balenciaga, şi o colecţie de bijuterii exclusiviste, de la Boucheron, Tiffany, Cartier, Chopard, Bvlgari, Graff, Mikimoto... Oare a scăpat vreo casă mare de bijuterii?

Numai pentru un anumit cadru, cel nud, nu a folosit decât... propriile tatuaje. (vezi galeria foto)

Prezenţa sa pe coperta ediţiei din Italia a revistei "Vogue" nu este întâmplătoare. Ea vine după apariţia sa în mega-proiectul "House of Gucci", filmul despre viaţa marelui creator de modă italian, în care Lady Gaga a primit al doilea ei rol principal. Ea o întruchipează pe Patrizia Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio Gucci, care a plătit un asasin să-l ucidă în 1995, faptă pentru care a fost închisă 18 ani într-un penitenciar.

Pentru apariţia în acest film, Lady Gaga a suferit o transformare vizibilă, atât exterioară, cât şi interioară, artista povestind în interviu cum s-a pregătit pentru rol şi şi l-a însuşit cu luni bune înainte, până în pragul nebuniei. Un lucru care, însă, a făcut-o să se apropie de realitatea personajului său.

În

îi mai putem vedea pe S

şi pe românca

.

Părerile familie Gucci despre film

În timp ce fanii sunt încântaţi de apariţia lui Lady Gaga care este de nerecunoscut, membrii familiei Gucci îşi manifestă nemulţumirile faţă de producţie. Filmul va aduce la lumină aspecte din viaţa privată a celebrei case de modă Gucci. Scenariul încearcă să urmărească crima pusă la cale de către fosta soţie a celebrului Maurizio Gucci.

FOTO: Steven Meisel/Vogue, pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg