Diva divelor! Jennifer Lopez, ravisantă la brațul lui Ben, într-o rochie transparentă, cu semne zodiacale

14 februarie, 2024

Ce surpriză frumoasă, strălucitorul cuplu Bennifer a revenit! J Lo și Ben Affleck au avut o apariție de senzație la Los Angeles, pe covorul roșu. O apariție ca-n vremurile bune!

Bennifer la premiera This Is Me    Now, Profimedia jpg

Fanii celor două staruri le-a fost de un asemenea moment, căci în ultima vreme, Ben Affleck părea foarte absent în interacțiunile publice alături de Jennifer Lopez.

Însă de data aceasta, au fost spectaculoși amândoi, ca atunci când făceau deliciul primelor pagini, la puțin timp după ce s-au cuplat din nou, în 2021.

Acum sunt soț și soție și arată spectaculos pe covorul roșu. Ben Affleck s-a afișat ca un domn veritabil, la costum și cravată, arătând senzațional. Surpriza este desigur splendida Jennifer Lopez, diva fără vârstă, care poate da lecții oricărei tinerele: este atât de fresh, de tonifiată, de ravisantă, deși în buletin vârsta nu minte: 54 de ani.

J Lo a încântat publicațiile mondene cu ținuta sa transparentă și senzuală de la premiera "This Is Me... Now: A Love Story", din Los Angeles.

Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (5) jpg

Cu un decolteu adânc, corset din catifea și mănuși lungi, adevărata piesă de rezistență a fost fusta lungă și transparentă, pe care erau brodate semnele zodiacale. Fără îndoială, coafată cu bucle lejere, Jennifer Lopez a avut una dintre cele mai spectaculoase apariții publice!

Nu au făcut economie la gesturi tandre și așa cum le este obiceiul, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au sărutat în fața fotografilor.

Mai mult, Jennifer Lopez a spus anterior că povestea ei de dragoste din viața reală cu Ben Affleck a inspirat parțial originalul film Amazon.

This Is Me… Now: A Love Story este un musical cu evenimentele care au inspirat-o pe divă să creeze albumul muzical, o continuare a celui din 2002, This Is Me…Then.

În proiect apar imagini cu vedete ca Trevor Noah și Jane Fonda. Filmul a durat mult până să fie finalizat, dar Jennifer Lopez a mărturisit săptămâna trecută la conferința de presă că povestea ei de iubire cu Ben a ajutat-o în proiectele recente.

Ce-i drept, Jennifer Lopez are un succes și o energie care par dincolo de lumea asta. Vedeta pare că a fost născută să fie artistă, iar această chimie cu lumea glamour se traduce printr-un succes susținut al cântăreței care a scris istorie în lumea muzicii.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg