Divele cu vârste între 47 şi 65 care arată impecabil în costum de baie

10 iulie, 2017
halle berry jpeg

Să ai un corp bine definit la peste 40 de ani nu este chiar o sarcină uşoară pentru o femeie. Însă, aceste vedete de la Hollywood ţin ne demonstreze că nu este chiar imposibil şi că, având o alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă sănătos, poţi avea silueta pe care ţi-o doreşti la orice vârstă. Şi nu, nu implică bisturiul sau tratamente corporale extrem de scumpe!

Iată, aşadar, o galerie cu 9 vedete extrem de sexy, cu vârste între 47 şi 65 de ani, care arată impecabil în costum de baie!

Jennifer Lopez, 47 de ani

image

”Nu mă înfometez. Însă am învăţat cât de mult înseamnă să ai un stil de viaţă sănătos! De exemplu, mereu port gustări sănătoase cu mine, precum legume sau fructe.”

Kylie Minogue, 48 de ani

image

”Sincer, nu fac sport atât de mult. Însă folosesc foarte multe cosmetice care îmi ajută corpul. În plus, am destulă încredere în mine şi-n felul în care arăt”.

Halle Berry, 50 de ani

image

La 23 de ani, Halle Berry a fost diagnosticată cu diabet. ”Când ştii că ai diabet începi să monitorizezi tot ce faci, ce mănânci, cât de mult dormi, greutatea (în cazul meu, există un risc mai mare de anorexie decât de a mă îngrăşa). În felul acesta, începi să ai mai mare grijă de tine”.

Cindy Crawford, 50 de ani

image

”Toată lumea crede că modelele au silueta perfectă încă de la început, dar nu este adevărat. Niciodată nu mă concentrez pe lucrurile care îmi plac la mine, ci pe cele care cred că trebuie să le schimb. Să fii frumoasă nu e simplu”.

Elizabeth Hurley, 51 de ani

image

”Dacă vrei să scazi în greutate, atunci ia-ţi un câine – e cea mai bună soluţie. Merg în fiecare zi la alergat, în parc, cu câinii mei. O oră şi jumătate de joacă cu ei înlocuieşte cu succes o oră de sală pentru mine”.

Elle Macpherson, 52 de ani

image

”Bucuria, inspiraţia, pasiunea, liniştea şi puterea sunt lucrurile care mă ajută să arăt bine.”

Sharon Stone, 58 de ani

image

”Nu m-a interesat niciodată dacă sunt frumoasă sau nu. Însă, ştiu un truc magic – cum să creez iluzia de a fi sexy. Când o femeie intră în cameră, oamenii nu reacţionează la frumuseţea ei, ci la energia şi puterea care o fac să radieze”.

Christie Brinkley, 62 de ani

image

”Să-ţi vopseşti părul, să mergi la estetician şi să faci sport sunt folositoare doar atunci când te fac să te simţi confortabil în pielea ta. N-ar trebui să le faci doar pentru că alţii îţi spun asta. Aminteşte-ţi că singurul lucru bun pe care îl poţi face pentru tine e să te îngrijeşti de sănătatea ta”.

Jane Seymour, 65 de ani

image

”Urăsc să mă abţin de la lucrurile mele preferate. Dacă vreau să mănânc paste, o s-o fac, însă numai într-o cantitate mică”.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg