Divele din „Beverly Hills, 90210“: Ce s-a întâmplat cu ele?

23 noiembrie, 2017
Beverly Hills 90210 image beverly hills 90210 36463621 500 375 jpeg

Prin ’90, ele formau un trio cool de tipe. Erau the IT girls ale unei generaţii. Şi dacă atunci toate fetele voiau să arate şi să se îmbrace precum Kelly, Brenda sau Donna, azi situaţia s-a schimbat.

Tori Spelling (44)

Sfat: Dacă Natura nu ţi-a dat, las-o aşa!

Tori în 1992

Tori Spelling azi

Ok, fosta Donna din „Beverly Hills, 90210“ a născut cinci copii, aşa că nu comentăm nimic despre silueta ei. Cea care este căsătorită de 11 ani cu actorul Dean McDermott se menţine satisfăcător de bine pentru vârsta şi toate naşterile prin care a trecut. Ceea ce ne deranjează este renovarea generală pe care a vrut s-o facă feţei, dar care mai mult a distrus decât a reconstruit. Injecţiile cu botox, scurtarea nasului şi fillerele în obraji şi în buze i-au dat chipului său un aspect tumefiat, iar bronzul artificial pentru care a făcut o obsesie o îmbătrâneşte şi mai mult. Degradarea fizică a lui Tori l-a făcut pe soţul ei, un bărbat întreţinut financiar de fiica mogulului Aaron Spelling, s-o înşele pe aceasta şi să-i mărturisească primei sale soţii, Mary Jo Eustace, că regretă c-a părăsit-o.

Jennie Garth (45)

Sfat: Când te iubeşti c-o prospătură, nu te neglija!

Jennie în 1993

Jennie Garth astăzi

Cazul ei este dureros, cel mai dureros. Fata asta avea chipul perfect, în anii ’90, când puştanii serveau „Beverly Hills, 90210“ pe pâine. Era prototipul blondei din California, cu părul ei ca mierea lung şi fin, cu cei mai frumoşi ochi albaştri şi cele mai armonioase trăsături faciale. Posterele cu Kelly, personajul ei din serial, atârnau pe pereţii adolescenţilor din toată lumea. Ce s-a întâmplat, aşadar, 20 şi ceva de ani mai târziu? E drept că, între timp, actriţa a trecut printr-un divorţ dureros de Peter Facinelli, venit la pachet c-o depresie care şi-a lăsat urmele şi pe fizicul vedetei. De trei ani, însă, Jennie trăieşte o poveste de dragoste c-un tinerel, David Abrams (36), al treilea ei soţ. Şi-atunci, de ce a renunţat? De ce chipul ei arată obosit şi îmbătrânit înainte de vreme şi de ce a permis kilogramelor să se aşeze inestetic pe silueta ei?

Aşa da!

Shannen Doherty (46)

Shannen Doherty în 1993

Shannen Doherty în prezent

Timp de doi ani, a dus o luptă crâncenă cu cancerul la sân şi a trecut printr-o operaţie de masectomie, urmată de şedinţe dureroase de chimioterapie şi radioterapie. O luptă din care Shannen a ieşit câştigătoare, anunţând în aprilie anul acesta că boala este în remisie. Poate că această nouă speranţă la viaţă a fost motivul pentru care fosta Brenda din „Beverly Hills, 90210“ radiază astăzi. Cele mai recente poze cu actriţa, de la o petrecere de Halloween, ne-o arată pe Shannen într-o formă excelentă, lăsând la vedere nişte picioare superbe. Nici chipul ei nu păstrează urmele bătăliei prin care a trecut actriţa căsătorită din 2011 cu fotograful Kurt Iswarienko. Şi-n plus, Brenda arată minunat cu părul scurt, ca acum!Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg