Divele României, mai sexy ca niciodată! Arată mai bine ca la 20 de ani!

7 iulie, 2017
Untitled collage (10) jpeg

Pulovere pe gât sau cămăşi cu mâneci bufante, cam asta purtau, la începutul carierei, cele care aveau să devină cele mai mari vedete de la noi! Iată dovada transformării lor atât de evidente! 

Anca Ţurcaşiu

image

Nici nu are rost să vă întreb care dintre fotografiile de mai sus este preferata voastră, atât de mare e diferenţa dintre ele!La 40 de ani, Anca şi-a dorit un pictorial care să-i pună în evidenţă formele fizice desăvârşite (foto2), iar noi suntem recunoscători că actriţa şi-a propus şi a reuşit să demostreze întregii lumi că frumuseţea nu are vârstă! Acum, la 46 de ani, Anca arată la fel de bine. Şi asta datorită efortului depus zilnic - alimentaţie cât mai sănătoasă (este vegetariană de foarte mulţi ani) şi mişcare făcută în mod regulat.

Loredana

image

Au trecut mai bine de 30 de ani de când Lori şi-a făcut debutul în muzică, câştigând trofeul Festivalului de la Mamaia. Trei decenii în care a schimbat numeroase stiluri, a experimentat din punct de vedere vestimentar şi nu de puţine ori a fost cu un pas înaintea tuturor la capitolul înfăţişare cool.

Lori la 46 de ani

Bineînţeles că au dispărut din garderoba divei de 46 de ani puloverele lălâi şi restul hainelor fără formă pe care le purta în adolescenţă. Piesele neflatante au fost înlocuite de ţinute care poartă semnăturile unor designeri faimoşi şi care îi complimentează de minune formele bine proporţionate.

Andreea Marin

image

A trecut ceva vreme de când frumoasa brunetă şi-a făcut apariţia în cadrul emisiunii televizate Ţara lui Piticot, difuzată de TVR Iaşi! Şi, în tot acest timp, Andreea a avansat în carieră cu aceeaşi uşurinţă cu care şi-a cizelat şi imaginea. Foarte atentă la detaliile vestimentare care îi compun look-ul, vedeta postează online fotografii cu ea în diverse ipostaze, toate menite să-i complimenteze outfit-ul pe ziua respectivă, dar şi silueta de invidiat.

Mihaela Rădulescu

Sexy la 47 de ani!

Probabil cea mai însemnată transformare a fost făcută de fosta gazdă a emisiunii Duminica în familie. Ea a reuşit să devită tot mai sexy cu timpul şi, la 47 de ani, cât are în prezent, să se numere cu brio printre cele mai atrăgătoare femei din showbiz-ul românesc. Mihaela şi-a schimbat nu numai stilul vestimentar, ci şi stilul de viaţă, adoptând o alimentaţie sănătoasă şi practicând sportul de fiecare dată când timpul îi permite.

Foto - Antena 1, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg