Divorţ cu cântec! Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc şi-au spus Adio! Primele declaraţii despre despărţire

11 octombrie, 2019
1 ileana lazariuc aparitie senzationala la 9 ani dupa casnicia cu ion ion tiriac 1024x614 jpg jpeg

Ion Alexandru Ţiriac şi Ileana Lazariuc pun capăt unui mariaj de zece ani, asta după ce în ultimii ani fiecare a încercat să îşi contruiască o altă viaţă.

Aceasta nu este însă singura ruptură care intervine în cuplul Ţiriac- Lazariuc. Cei doi şi-au spus "Adio!" şi cu câţiva ani în urmă, când nu erau căsătoriţi, iar atunci Ion a ales să ajungă în faţa ofiţerului stării civile cu Maria Marinescu. Mariajul nu a durat însă decât trei luni, pentru că şarmantul brunet a revenit în braţele Ilenei.

Cei doi şi-au unit destinele în 2009 şi au devenit apoi părinţii a doi copii, Alexandru şi Nicholas Noah.

"Eu, soţia unui magnat, nu ştiu, mă amuză tare expresia asta. Sunt soţia soţului meu, trăiesc într-un glob, dar nu de cristal. Este unul pe care ni l-am creat noi de-a lungul anilor, unde avem problemele şi grijile noastre. Nu-ţi imagina că toată ziua e Disneyland la noi acasă” , mărturisea Ileana, într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

Povestea lor părea una fâră sfârşit.  Până azi. ”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, a declarat pentru Click! o persoană din apropierea celebrului cuplu.

Ileana şi Ion au confirmat despărţirea. "Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere", au scris Ţiriac Jr. şi Ileana Lazariuc pe un cont de socializare.