Divorţ în lumea sportului! Boris Becker şi soţia sa se despart după 9 ani de mariaj

5 iunie, 2018
Serpentine Gallery Summer Party jpeg

Păreau că formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea sporturilor, dar se pare că nici în cazul lor iubirea n-a fost de-ajuns.

Pentru Boris, căsnicia cu Lilly e cea de-a doua.

Fostul jucător de tenis şi soţia sa, Lilly (41), s-au despărţit după 9 ani de căsnicie. Vestea a dat-o reprezentantul lui Boris Becker (50), confirmând faptul că cei doi au apelat la un avocat din Berlin pentru demararea divorţului.

Triplul campion la Wimbledon şi fostul manechin olandez pun astfel capăt unei relaţii de 13 ani şi unei căsnicii care "nu a fost una uşoară", precizează avocatul lor, Christian-Oliver Moser, făcând aluzie la problemele financiare cu care s-a confruntat fostul sportiv în ultimii ani.

Foştii soţi au încercat să-şi salveze mariajul apelând la consiliere de cuplu, mai ales după ce Boris a fost declarat falimentar.

"Am avut un an greu. La început, abandonasem totul, pe toate planurile: prea multă băutură, prea mult fumat, prea mult socializat şi mai puţină grijă. M-am gândit că viaţa mea şi-a pierdut orice sens şi că voi muri", spunea Lilly la începutul anului, într-un interviu acordat celor de la "Daily Mail". "Mă refugiam în vodcă, fumam câte un pachet de ţigări pe zi. Boris traversa în felul lui perioada asta grea, aşa că nu şi-a dat seama de drama mea. Practic, ne-am rupt unul de altul şi am luat-o pe căi diferite", a descris ea situaţia căsniciei sale cu fostul star al tenisului german.

"Am făcut terapie de cuplu. A fost ceva la care nu credeam să ajungem vreodată. Ne-a ajutat. Făceam câte o oră pe zi, cinci zile pe săptămână. A fost interesant să avem părerea cuiva din afara cuplului, care nu ne cunoaşte şi care nu e implicat în asta".

Din păcate pentru Boris Becker, şi acest al doilea mariaj al său a eşuat (prima oară a fost căsătorit cu actriţa Barbara Feltus, cu care are doi băieţi, Noah şi Elias). Acum, Boris şi Lilly îşi doresc o separare amiabilă mai ales de dragul fiului lor, Amadeus.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg