Divorţ neaşteptat! Analia Selis şi soţul ei, Răzvan Suma, s-au separat. Decizia luată de artistă

28 octombrie, 2020
3 analia jpg jpeg

I-a unit muzica şi o iubire mare! Păreau făcuţi unul pentru celălalt şi toată lumea credea că vor rămâne o viaţă împreună. Acum, Analia Selis face un anunţ şoc. În urmă cu 11 luni, artista şi Răzvan Suma, soţul ei, au decis să meargă pe drumuri separate.

“Pe 1 Decembrie m-am despărţit de fostul meu soţ. Tuturor celor care m-aţi întrebat cum e familia sau mi-aţi trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam, aş vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca să evit întrebările despre o “posibilă împăcare”, aş vrea să vă mărturisesc că în ceea ce mă priveşte nu există drum înapoi. Acest an a fost unul intim, am încercat să mă regăsesc, acasă, alături de Noa şi Tiago.

Celor care trec printr-o despărţire aş vrea să le spun că timpul trece şi cu siguranţă viaţa merge înainte spre mult mai bine. Viaţa este un dar minunat şi merită trăită numai cu acei oameni care merită să se afle lângă tine, restul trebuie lăsat în spate, cu uşa bine  încuiată”.

3 ana11 jpg jpeg
stanga
dreapta
3 ana11 jpg jpeg
3 analia jpg jpeg

Artista a decis să râmână în România şi după separare de cel care i-a fost soţ timp de 16 ani. “Simt nevoie să precizez că nu m-am gândit  nicio clipă să plec din România, nici atunci când ne-am despărţit şi nici acum. România este o ţară care mi-a dăruit şi îmi dăruieşte în continuare foarte mult, aşa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători aşa cum nu am putut anul trecut”.

Analia şi Răzvan s-au cunoscut la Conservatorul din Boston, unde ea lua lecţii de canto, iar el studia violoncelul. S-au îndrăgostit iremediabil, iar povestea lor a început să curgă frumos înainte. Deşi a avut reţineri legate de mutarea în România, Analia, care este de loc din Argentina, şi-a urmat glasul inimii. A venit pentru prima oară pe plaiurile mioritice în perioada sărbătorilor de iarnă şi nu i-a mai venit să plece.

Analia şi Răzvan au doi copii, Noa (9 ani) şi Tiago (8 ani). Solista a mai pierdut o sarcină în 2009, chiar în ziua de Crăciun.

Solista a ocupat locul al treilea la Cerbul de aur, în 2004.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg