Divorț neașteptat în showbiz! Daniela Nane s-a despărțit de Adrian Cioroianu

9 februarie, 2024

Fără nimic care să anunțe această ruptură, celebra actriță a postat un mesaj din care reiese că este, din nou, o femeie liberă.

Actrița Daniela Nane și fostul politician Adrian Cioroianu erau căsătoriți din 2016. FOTO: Facebook
Actrița Daniela Nane și fostul politician Adrian Cioroianu erau căsătoriți din 2016. FOTO: Facebook

Una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi tocmai și-a anunțat divorțul într-un mesaj postat pe contul de socializare. Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, a scris aceasta, fără a da alte detalii despre ceea ce a dus la destrămarea celui de-al doilea mariaj al său.

Discreți din fire, Daniela Nane și Adrian Cioroianu, profesor universitar la Facultatea de Istorie de la Universitatea București și fost ministru al Afacerilor Externe în cabinetul Călin Popescu-Tăriceanu, actualmente director al Bibliotecii, și-au trăit iubirea departe de ochii presei, foarte rar postând fotografii împreună ori informații despre concediile lor. De altfel, așa a și început relația lor, în discreție și într-un ritm adaptat unor inimi frânte după alte relații eșuate.

Cei doi s-au cunoscut în 2003, „la un an după divorțurile noastre” (el de Luminița, ea de afaceristul Viorel Popa), dar abia ani mai târziu, când au avut un cerc comun de cunoștințe și prieteni, au reușit să se și apropie unul de altul, potrivit unui interviu acordat de Daniela Nane pentru revista „Tango”. 

Dar cine ar fi putut să-i reziste acestei frumuseți de pe scena teatrului și de pe marile ecrane, fostă Miss România în 1991 și prima româncă invitată să ne reprezinte la concursul Miss Universe? Numai că, din grijă pentru copiii lor - fiecare dintre ei având câte un băiat, ea pe Codrin, el pe Mihai - nu s-au grăbit să anunțe oficial relația. Chiar și nunta lor a fost oficiată în secret, în 2016, „doar în prezența familiei și a nașilor”.

Cert e că, privindu-i împreună, păreau făcuți unul pentru celălalt, fiind o pereche foarte elegantă, distinsă și cu preocupări nobile. Numai că recent marea actriță a fost surprinsă în brațele unui tânăr tenor, pe nume Octavian Ene,  ceea ce a provocat-o să-și dezvăluie noul statut, acela de femeie celibatară. O veste surprinzătoare, dar cumva în aceeași notă cu abordarea pe care a avut-o și până acum și care merită a fi luată ca atare, din respect pentru carierele celor implicați.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Oana Roman si fiica ei, Isabela   Instagram jpg
Salma Hayek la Paris (1) jpg
Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg