Divorţ-şoc! N-au rezistat mai mult de 12 zile împreună! Pamela Anderson (52) se desparte de al cincilea ei soţ în timp record!

2 februarie, 2020
2 1 jpg jpeg

Nici n-au apucat să-şi ia certificatul de căsătorie şi Pam l-a şi trimis la plimbare pe Jon Peters! La numai 12 zile de la nunta lor secretă din 20 ianuarie, bomba sexy a dat comunicat de presă în care precizează că ia o pauză de la cel de-al cincilea ei soţ.

Actriţa de 52 de ani şi producătorul de 74 de ani se reuniseră de numai câteva luni şi, la mai bine de 30 de ani de când formaseră pentru prima dată un cuplu, şi-au luat inima-n dinţi şi şi-au unit destinele. Ce frumos şi emoţionant, nu-i aşa? După tot ghinionul pe care l-a avut diva blondă în amor, cu toţii ne puseserăm speranţele în cel de-al cincilea mariaj al ei să dureze o viaţă-ntreagă!

profimedia 0494016735 jpg jpeg

Dar n-a fost să fie aşa! Pammy a emis ieri un comunicat de presă, publicat de cei de la Hollywood Reporter, prin care făcea cunoscut faptul că s-a despărţit de domnul Peters. Şi asta când cei doi soţi încă nu obţinuseră certificatul de căsătorie!

Comunicat-surpriză

Conform comunicatului emis de Anderson sâmbătă, 1 februarie, proaspăt căsătoriţii au decis să “ia o pauză pentru a reevalua ceea ce îşi doresc ei de la viaţă şi de la celălalt”.

24180400 0 image m 19 1580594918724 jpg jpeg

“Viaţa e o călătorie şi dragostea e un proces. Având în minte adevărul universal, am decis de comun acord să nu mergem mai departe cu emiterea certificatului nostru de căsătorie. Vă mulţumin pentru că ne respectaţi intimitatea!”, a ţinut să precizeze Pamela în cursul zilei de ieri.

zzzzzzzzzzzzzzzzzz jpg jpeg

Încetarea mariajului în numai 12 zile reprezintă un adevărat record chiar şi pentru Pamela Anderson, care a reuşit să stea cu Tommy Lee trei ani, cu Kid Rock, numai câteva luni, iar cu Rick Salomon, nici 10 săptămâni de când îşi juraseră dragoste pe viaţă. După numai câteva zile de la anularea căsniciei cu fostul iubit al lui Paris Hilton, cei doi amorezi s-au împăcat şi au ajuns, pentru a doua oară, la altar, în 2014. Dar, în acelaşi an, au divorţat pentru a doua oară.

foto - Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg