Divorţul lui Ewan McGregor, finalizat după 3 ani de război la tribunal. Cât primeşte fosta nevastă? Actorul a fost greu lovit

18 august, 2020
1 ewan 1 gettyimages 621340600 jpg jpeg

S-ar putea spune că n-a fost un divorţ uşor pentru celebrul actor, după un mariaj de peste 20 de ani

Scandalul izbucnit în 2017 a fost un adevărat cutremur pentru Ewan McGregor: căsnicia lui a ajuns la capăt după descoperirea legăturii sale cu actriţa cu care jucase în Fargo, Mary Elizabeth Winstead. Faptul că cei doi sunt în continuare împreună poate însemna pentru mulţi că aşa a fost să fie... Eve Mavrakis, în schimb, fosta soţie a actorului, nu a părut să creadă la fel, după un lung mariaj din care au rezultat patru copii, cel mai mare fiind fiica de 24 de ani Clara, care a şi pactizat cu mama ei, postând mesaje în care nu are cuvinte de laudă la adresa lui Mary Elizabeth Winstead.

Acestea fiind zise, poate că marele public îi considera de multă vreme divorţaţi, pentru că aparent se aşternuse tăcerea după scandal, însă bătălia dintre cei doi s-a dat în surdină. Potrivit documentelor obţinute de revista People, foştii soţi au căzut de acord în cele din urmă să împartă veniturile de orice fel, inclusiv drepturile de autor din filmele făcute de el cât timp au fost împreună. Şi nu sunt puţine la număr: Moulin Rouge, Star Wars şi Trainspotting se numără printre ele. Aşadar, deşi nu s-a dat public o sumă totală, McGregor pierde jumătate din ce a câştigat din munca ultimilor 20 de ani. Iar asta nu e tot: actorul îi va plăti lunar fostei soţii şi 51.000 de dolari, din care 15.000 sunt pentru copii, iar 36.000 pensia de întreţinere a lui Eve. Custodia copiilor este comună, iar programul va fi flexibil în privinţa timpului petrecut cu ei. Chiar şi casa lor din Los Angeles de 6,62 milioane de dolari i-a rămas fostei soţii. Ar mai fi şi colecţia extinsă de maşini a actorului - un capitol la care, în sfârşit, a rămas şi el cu ceva... El va păstra 30 de maşini, iar ea, doar cinci. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg