DJ Project cântă pentru prima dată cu Roxen

25 ianuarie, 2021
1 roxen jpg jpeg

DJ Project colaborează pentru prima dată cu Roxen, iar în curând vor lansa Parte din tine, o piesă cu un mesaj profund, al cărei clip are la bază cele şapte arte. Piesa va fi lansată în momentul în care va atinge pragul de 5000 presaves pe platformele digitale.

O casă veche distrusă, praf, nisip bătut de vânt, geamuri sparte, sculpturi, picturi vechi şi instrumente muzicale distruse fac parte din decorul care construieşte povestea clipului. Roxen este muza, inspiraţia artiştilor din trecut, care apare pretutindeni sub forma unei picturi, a unei sculpturi sau prin note muzicale. Gino Manzotti şi DJ Maxx simt prezenţa artistei şi o caută prin întreaga încăpere peste care timpul şi-a pus amprenta.

“Roxen este o artistă cu foarte mult potenţial şi ne bucurăm că am putut colabora pentru piesa Parte din tine. Conceptul clipului redă perfect mesajul melodiei, iar filmările au fost o surpriză plăcută, pe care ne dorim să o repetăm de fiecare dată. Aşteptăm cu nerăbdare lansarea piesei”, au spus membrii DJ Project.

“Mă onorează colaborarea cu DJ Project. Iubesc tot ce înseamnă artă, mă regăsesc în orice formă a ei, iar piesa Parte din tine şi clipul reprezintă acest lucru. Filmările au fost o bucurie, chiar dacă era destul de răcoare, ne-am şi distrat, am râs mult şi am intrat rapid în povestea care ilustrează piesa. Sunt extrem de încântată de rezultat şi abia aştept să putem împărtăşim cu voi acest proiect frumos”, a declarat Roxen.



Recente pe Ok! Magazine

Shakira, GettyImages (4) jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg