DJ Wanda trăieşte emoţii maxime. Iubitul ei este campion la motociclism!

19 martie, 2019
1 karl iubit dj wanda motociclism 2 jpg jpeg

Vedeta e mereu cu sufletul la gură de fiecare dată când iubitul ei, Karl, cu care locuieşte în Londra, este plecat din ţară pentru a participa la curse de motociclism.

Omul de afaceri australian este pasionat de acest sport şi a concurat recent la o cursă Off Road din Almeria, Spania. Întrucât este un sport plin de adrenalină, considerat de mulţi drept extrem, DJ Wanda are tot timpul emoţii pentru ca totul să decurgă fără incidente.

“Karl a început sezonul de competiţii de motociclsm şi a fost plecat patru zile în Almeria, Spania. A reuşit să termine această etapă pe locuri fruntaşe şi parcurge o tură de traseu sub 1 minut şi 50 secunde, o performanţă foarte bună. Este foarte bun în ceea ce face. De data aceasta nu am putut să fiu alături de el, deoarece am rămas în Marea Britanie pentru a termina cursurile în arta tatuajului la UK Official Tattoo Academy, alături de tutorele meu, Alan Paul Lofts. La următoarea competiţie îl voi susţine cu siguranţă la faţa locului”, spune DJ Wanda.

2 karl iubit dj wanda motociclism jpg jpeg
stanga
dreapta
2 karl iubit dj wanda motociclism jpg jpeg

De curând, vedeta a revenit pe băncile şcolii, de aceasta dată pentru a se perfecţiona în arta tatuajului. Îndrăgita vedetă a fost admisă la prestigioasa UK Official Tattoo Academy din Essex şi intenţionează să deschidă propriul salon de tatuaje şi în capitala Marii Britanii.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg