Dobrovolschi şi momentul lui infantil!

27 octombrie, 2011

Nu ştiu cum s-a hotărât Dobrovolschi, aşa s-a gândit el că e cazul, să vorbească despre diavol azi dimineaţă. A vrut să lămurească treaba pe partea asta a vieţii.

Eram în maşină azi dimineaţă. Ascultam Radio Guerrilla… că ce altceva era să ascult?! Există oameni care dau pe Mihai Morar dimineaţa. D-aia merge treaba în halul în care merge în ţara asta. Dar nu asta contează în viaţă. Cum îi ascultam eu pe Dobrovolschi şi pe Craioveanu, primul dintre ei m-a făcut să vorbesc singur în maşină. Absolut stupefiant. Nu ştiu cum s-a hotărât Dobrovolschi, aşa s-a gândit el că e cazul, să vorbească despre diavol azi dimineaţă. A vrut să lămurească treaba pe partea asta a vieţii. Cum la începutul carierei mele voiam să devin cel mai bun om de radio, eram într-o relaţie bună cu Dobrovolschi. Vorbeam constant. In fine. Priveam spre el într-un tip de simpatie. Era un om cu obiceiul de a se raporta într-o logică la Dumnezeu. Aşa l-am reţinut. Avea sens. Oricum mi-a rămas în minte ca fiind un tip cu mult mai inteligent decât pare. Aşa l-am lăsat atunci. N-am mai ţinut legătura. Nici nu prea i-am mai ascultat matinalul, nefiind genul de om treaz în acea parte a zilei.

Şi tot aşa, până azi. Când începe să dezvolte subiectul. Să rezolve treaba cu diavolul şi activitatea lui. Să lămurească lumea despre ce e vorba. S-a apucat să explice că diavolul nu există. Că e o construcţie a minţii omului. E doar alibiul prin care ne justificăm greşelile. Că e un fel de lipsă a asumării. Discurs de fetiţă sensibilă de clasa a 5-a. Dar e o chestie superbă aici. Aţi văzut filmul „Avocatul Diavolului“?! Tot ce construieşte el în lumea asta se bazează pe discursul lui Mihai Dobrovolschi din dimineaţa asta. Al Pacino jucând rolul diavolului, în dialog cu avocatul involuntar al lui… cu Keanu Reeves:

„Nu fi prea îngâmfat, baiete! Oricat de bun ai fi, nu-i lăsa niciodată să te vadă venind. Aici e gafa, prietene. Trebuie să pari mic în ochii lor. Inofensiv. Fii omul ăla mic! Ştii tu, tocilarul...cel care încasează. Uită-te la mine! Am fost subestimat din prima zi! Nu te-ai gândi că eu conduc Universul, nu?“.

Cum a ajuns Dobrovolschi de unde era când l-am cunoscut acum vreo 6 ani, aici, doar el ştie.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg