Doi ani fără Andrei Gheorghe! Iată cea mai şocantă apariţie a sa la TV VIDEO

19 martie, 2020
2 andrei gheorghe instantanee memorabile 29 jpg jpeg

Era un intelectual rasat şi un jurnalist controversat, dar nimeni nu se aştepta să aplice o bătaie în direct!

Despre Andrei Gheorghe se pot spune multe. Şi bune, şi rele. Din fericire, mai multe bune. Din păcate, însă, de doi ani încoace nu mai putem adăuga nimic despre el, căci ne-a părăsit subit, într-o zi de martie.

Cei care l-au cunoscut îndeaproape, i-au fost prieteni sau colaboratori spun că era un tip destul de închistat şi dificil. Cinic, acid, dureros de realist şi de sincer. Toate acestea, însă, nu-i anulau inteligenţa debordantă, cultura vastă şi simţul critic atât de bine elaborat şi argumentat.

De altfel, aşa s-a şi făcut cunoscut în lumea radioului, unde în emisiunea 13-14 de la ProFM dădea replici scurte şi le închidea telefonul ascultătorilor de îndată ce discuţia divaga ori răspunsul nu-l satisfăcea.

11248074 711492162310594 1879162522626484209 n jpg jpeg

Iar în televiziune, cinismul său a fost ridicat la rang de artă, fiind un prezentator cu un stil aprig, lipsit de orice menajamente, care le punea interlocutorilor săi o adevărată oglindă în faţă, făcându-i să reacţioneze mai mult instinctiv.

Dacă cei mai mulţi îşi amintesc de Andrei Gheorghe ca de gazda show-ului de cultură generală Lanţul slăbiciunilor, de la Pro TV, unde concurenţii erau eliminaţi cu celebra sintagmă "Eşti veriga slabă! Drum bun!", ei bine o la fel de mare audienţă a făcut şi la Antena 1, cu emisiunea Gheorghe. Într-una dintre ediţiile cele mai viralizate, Andrei Gheorghe şochează telespectatorii cu o bătaie în direct. Evident, era vorba doar de o înscenare menită să şocheze publicul, ceea ce i-a şi ieşit, pentru că cei care au urmărit în direct emisiunea au fost stupefiaţi de cele văzute, crezând că totul se întâmplă în mod real.

De altfel, lui Andrei Gheorghe îi plăcea să iasă din tipare, bifând şi un rol secundar în filmele Amen al lui Costa Gavras şi Tinereţe fără tinereţe al lui Francis Ford Coppola şi colaborând cu Paraziţii pentru albumul Irefutabil.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg