Doina, românca care a defilat pe acelaşi covor roşu ca Rihanna la Fashion Awards. Cine e şi cum a devenit vedeta Instagramului

3 decembrie, 2019
7 doina ciobanu la fashion awards 4 jpg jpeg

Doina Ciobanu este românca care ne-a reprezentat pe covorul roşu de la Fashion Awards, evenimentul fastuos care a avut loc pe 2 decembrie la Royal Albert Hall, din Londra. Tânăra a făcut furori cu vestimentaţia aleasă, clasică, dar foarte elegantă.

A avut un vis care a devenit realitate! La 24 de ani, Doina Ciobanu trăieşte la Londra viaţa la care unii ar spune că nici n-ar fi îndrăznit să viseze în urmă cu opt ani, atunci când posta din Chişinăul natal primele poze pe blogul ei de fashion, The Golden Diamonds.

Ambiţia, seriozitatea, dar şi calităţile fizice au propulsat-o pe drumul celebrităţii. A reuşit ce multe tinere îşi doresc chiar din copilărie, să ajungă pe covorul roşu, să fie în centrul atenţiei, să fie ţinta fotografilor.

Doina Ciobanu a participat la Fashion Awards, eveniment cu renume ce a avut loc în Londra. A păşit pe covorul roşu cu încredere. Românca a îmbrăcat un costum negru, extrem de elegant. Pantalonul îi venea larg pe picior, fiind croit perfect pentru trupul ei, iar sacoul de tip smoking i-a venit perfect, mai ales că lăsa la vedere un decolteu adânc. În picioare a optat pentru o pereche de pantofi negri, stilettos, asortatţi perfect cu restul ţinutei.

Românca a fost atentă la la felul în care şi-a aranjat părul, dar şi la machiaj, unul destul de discret la ochi, dar cu buzele creionate într-un roşu intens.

Pe pagina sa de Instagram, românca a anunţat şi o nouă colaborare: "După luni de zile de muncă ţinută în secret, sunt fericită să vă anunţ că împreună cu Monica Vinader voi crea o colecţie anul următor. Vom avea mult de muncă, dar lucrând cu o aşa echipă interesată de sustenabilitate şi de calitatea produsului, e precum un vis."

Evenimentul Fashion Awards 2019 a strâns nume mari din industria modei, a muzicii, au participat vedete precum Rihanna, Giorgio Armani, Julia Roberts, Naomi Campbell, Cate Blanchett, Donatella Versace, Emilia Clarke şi multe altele.

Doina Ciobanu, românca care a cucerit podiumul de modă la 16 ani

A fost la primul ei Fashion Week la Paris la doar 16 ani. N-ar fi vrut să facă facultatea, fiindcă e autodidactă, dar a făcut-o pentru liniştea părinţilor. Iar la 19 ani s-a mutat la Londra cu iubitul, Daniel Dykes. A semnat un contract cu celebra agenţie de modelling Next, a lucrat pentru Dior, Bvlgari, Tom Ford şi multe alte branduri, iar contul ei de Instagram e urmărit de peste 400.000 de oameni.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg