Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, a fascinat la „iUmor“ cu picioarele ei

29 mai, 2023

În așa-numita „Seară a Președinților“, actrița a oferit un număr genial de stand-up comedy, imitând-o savuros pe Dana Budeanu.

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor  Antena 1 (4) jpg

Doina Teodoru a oferit publicului emisiunii „iUmor“ un număr de zile mari. Ea a intrat în pielea unui personaj pe cât de controversat, pe atât de sexy: Dana Budeanu. Și, cu un corp ca al ei, actrița a reușit să fie o imitatoare credibilă, având și un discurs la fel de acid, dar și preluându-i din gesturi și mimică. Textul numărului său de stand-up comedy a impresionat prin ritm, glume, dar și adevăruri usturătoare.

Doina Teodoru aka Dana Budeanu a pregătit un discurs în stilul îndrăzneț cu care i-a obișnuit deja pe telespectatori. Și, pentru că seara le era dedicată „Președinților“, textul le-a fost adresat lui Klaus Iohannis, Corneliu Vadim Tudor, Vioricăi Dăncilă, Gică Hagi, Cheloo și Tzancă Uraganu - interpretați de Marcelo Cobzariu, Irena Boclincă, Ionuț Rusu, Andreas Petrescu și Remus Iosub - , înscriși într-o campanie prezidențială imaginară. 

Care a fost reacția publicului la prestația oferită de iubita lui Cătălin Scărlătescu? A râs și a aplaudat frenetic. Cu siguranță, și acea rochie mini roșie și-a făcut efectul!

Care a fost reacția juriului? „Această acritură a teatrului românesc a impersonat-o pe Dana Budeanu, care, din punct de vedere mediatic, e de zece ori mai acră. Aplauze! Amuzament la superlativ!”, a spus Cheloo la testimoniale, iar Nelu Cortea a completat: „A vorbit, a scos și limba ascuțită (…), a tăiat în ei… scurt și la obiect.”

Cert e că, pe lângă talentul său actoricesc incontestabil, Doina Teodoru este și o prezență răvășitoare, care în contextul personajului Dana Budeanu și-a dezvăluit fizicul mai mult decât de-obicei. Picioarele tonifiate, rochia extrem de scurtă și acei pantofi cu toc roșii au încins, cu siguranță, imaginația multora. Înțelegem, așadar, pe lângă multe alte aspecte, și de ce renumitul Chef Cătălin Scărlătescu e captivat de ea. Și sigur e condimentul de care chef-ul avea nevoie.

FOTO: Antena 1Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani  Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii  Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta  Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki  profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu  pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia  Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas  Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant  Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg