Doina Teodoru, iubita lui Scărlătescu, a fascinat la „iUmor“ cu picioarele ei

29 mai, 2023

În așa-numita „Seară a Președinților“, actrița a oferit un număr genial de stand-up comedy, imitând-o savuros pe Dana Budeanu.

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg

Doina Teodoru a oferit publicului emisiunii „iUmor“ un număr de zile mari. Ea a intrat în pielea unui personaj pe cât de controversat, pe atât de sexy: Dana Budeanu. Și, cu un corp ca al ei, actrița a reușit să fie o imitatoare credibilă, având și un discurs la fel de acid, dar și preluându-i din gesturi și mimică. Textul numărului său de stand-up comedy a impresionat prin ritm, glume, dar și adevăruri usturătoare.

Doina Teodoru aka Dana Budeanu a pregătit un discurs în stilul îndrăzneț cu care i-a obișnuit deja pe telespectatori. Și, pentru că seara le era dedicată „Președinților“, textul le-a fost adresat lui Klaus Iohannis, Corneliu Vadim Tudor, Vioricăi Dăncilă, Gică Hagi, Cheloo și Tzancă Uraganu - interpretați de Marcelo Cobzariu, Irena Boclincă, Ionuț Rusu, Andreas Petrescu și Remus Iosub - , înscriși într-o campanie prezidențială imaginară. 

Care a fost reacția publicului la prestația oferită de iubita lui Cătălin Scărlătescu? A râs și a aplaudat frenetic. Cu siguranță, și acea rochie mini roșie și-a făcut efectul!

Care a fost reacția juriului? „Această acritură a teatrului românesc a impersonat-o pe Dana Budeanu, care, din punct de vedere mediatic, e de zece ori mai acră. Aplauze! Amuzament la superlativ!”, a spus Cheloo la testimoniale, iar Nelu Cortea a completat: „A vorbit, a scos și limba ascuțită (…), a tăiat în ei… scurt și la obiect.”

Cert e că, pe lângă talentul său actoricesc incontestabil, Doina Teodoru este și o prezență răvășitoare, care în contextul personajului Dana Budeanu și-a dezvăluit fizicul mai mult decât de-obicei. Picioarele tonifiate, rochia extrem de scurtă și acei pantofi cu toc roșii au încins, cu siguranță, imaginația multora. Înțelegem, așadar, pe lângă multe alte aspecte, și de ce renumitul Chef Cătălin Scărlătescu e captivat de ea. Și sigur e condimentul de care chef-ul avea nevoie.

FOTO: Antena 1



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg