Doiniţa Oancea, în doliu! O persoană dragă ei a murit în incendiul din Colectiv

2 noiembrie, 2015
Doinita Oancea Colectiv jpeg

Actriţa nu-şi poate reveni din şoc. Printre victimele din club se afla şi o apropiată de-a sa, care nu a reuşit să scape cu viaţă.

image

Tragedia din clubul Colectiv ne-a afectat pe toţi, dar pentru unii accidentul de vineri a lăsat urme de neşters. Şi nu vorbim aici doar despre familiile victimelor. Ci şi de prietenii şi apropiaţii celor care au pătimit în urma incendiului din strada Tăbăcarilor.

Printre ei se află şi Doiniţa Oancea, care sâmbătă scria îndurerată pe contul ei de socializare:

„Bănuiesc că ştiţi cu toţii de tragedia ce a avut loc în această seară într/un club din Bucureşti! Nu reuşesc să mă adun şi să scriu ceva… oricum vorbele sunt de prisos în aceste momente… şi mai ales dacă ne gândim la cei care au plecat dintre noi. Putem, în schimb, să ne mobilizăm şi să mergem să donăm sânge mâine dimineaţă“.

Ulterior aflam, dintr-un alt mesaj postat pe contul de socializare, că una dintre prietenele sale apropiate şi-a pierdut viaţa în tragedia de vineri seară de la clubul Colectiv.

„Mimi Voicu... Mimiloi... Înalt şi frumos... ai plecat fără să apucăm să ne vedem şi să descoperim de ce ne regăsisem după atâţia ani !! Am plâns atunci… şi plâng şi acum… dar de data asta e cu durere... Pun aici una dintre rugăciunile pe care mi le-ai trimis Tu, fată frumoasă şi bună!! Of, Doamne !!!“.

Mimi a mers vineri în club să asculte concertul prietenilor ei şi să-şi vadă creaţiile. Era designerul membrilor trupei Goodbye to Gravity şi făcuse hainele pe care băieţii le-au purtat în concert. Cu arsuri pe tot corpul, ea s-a stins ieri dimineaţă la spitalul Bagdasar Arseni. Avea 31 de ani.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg