Doiniţa Oancea, primele declaraţii după ce Lora a confirmat relaţia cu fostul iubit al acesteia

26 ianuarie, 2016
Doinita Oancea jpeg

S-a ferit să vorbească despre „telenovela“ în care a nimerit fără voia ei, dar acum a vrut să lămurească cum stau lucrurile.

Doiniţa Oancea

După ce Lora a dezvăluit la „Teo Show“ că se iubeşte de opt luni cu Ionuţ Ghenu, managerul său şi fostul partener de viaţă al Doiniţei Oancea, aceasta din urmă a făcut unele mărturisiri cu privire la Lora, cea care i-a fost cândva prietenă, şi la Ionuţ, care ar fi plecat de-acasă pentru Lora.

„Îmi doresc din suflet să ies din această telenovelă care nu-mi aparţine. Nu consider că am fost victima nimănui, ci a unei situaţii. Vreau neapărat ca asta să fie ultima mea discuţie în faţa camerelor. Asta a fost o mizerie foarte discutată şi am fost forţată să ies. Vreau să nu mai fac parte din patrulaterul care era la un moment dat. Acum au rămas doar doi. Mă bucur că relaţia lor este acum publică şi asumată“, a spus Doiniţa Oancea la „WowBiz“, făcând referire la „patrulaterul“ pe care îl formau ea cu Ionuţ, împreună cu Lora şi soţul ei de-atunci, Dan Badea.

Lora şi Dan Badea, pe vremea când erau căsătoriţi.

„Eu mă amuz puţin pentru că situaţia pentru mine este deja amuzantă. Nu mai e cum era. Am învăţat că o dragoste mare trece cu o dragoste şi mai mare. Ar trebui să am încredere în instinctele mele. Prietena mea de atunci care îi spunea fostului meu prieten «frate» ieşeau mereu împreună. Ei erau foarte buni prieteni, la modul «fraţi». Am închiriat un apartament şi am stat o lună împreună la mare“, a ţinut actriţa să lămurească şi confuzia cu privire la relaţia pe care o aveau toţi patru în urmă cu doi ani.

Doiniţa şi Lora, pe vremea când erau prietene bune.

„Noi nu ne-am certat niciodată la modul foarte serios până când au început să apară nişte chestii care pe mine mă deranjau. Mi se păreau deplasate, nişte gesturi care nu mi se par normale şi decente. De exemplu, Mădălin, dacă prietena soţiei tale ar veni la un moment dat şi te-ar ciupi de fund, tu cum ai vedea chestia asta? Îmi spunea că mi se pare, că sunt nebună. Am început să cred şi eu că sunt paranoia“, a mai dezvăluit ea în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Ionuţ Ghenu şi Doiniţa Oancea, într-un pictorial de cuplu pentru revista OK.

„Au ajuns să fie atât de buni prieteni şi atât de «siamezi», încât au plecat în aceeaşi zi de acasă. Au comunicat telepatic. A fost foarte simplu. Eu am o prietenă care a lucrat la Antena 1 şi m-a sunat. Treaba s-a întâmplat dimineaţă. Ionuţ a plecat şi m-a sunat prietena mea pe seară şi m-a întrebat dacă m-am despărţit de Ionuţ, că a venit acolo la machiaj şi a spus că uite ce coincidenţă, că şi el, şi Lora au plecat amândoi de acasă în aceeaşi zi“, a adăugat Doiniţa Oancea.

„Din câte am vorbit cu Badea în ultima perioadă nu ştiu să mai aibă vreo legătură cu Ionuţ Ghenu, deşi înainte erau frăţiori. Eu nu consider că am trăit o relaţie toxică. S-a toxicizat în ultima perioadă. Au fost multe discuţii“, i-a dat replica Lorei, care afirmase că atât ea, cât şi Ionuţ au ieşit din „două relaţii toxice“.

Lora şi Ionuţ Ghenu, împreună de doar 8 luni?

„Acum nu mai simt nimic. Îmi place foarte mult că se asortează. Mi se pare o chestie foarte drăguţă, de cuplu adevărat. Ea a spus de la început, de când i-aţi prins în parcare, că îşi doreşte ca Ghenu s-o scoată la un suc. Eu cred că e foarte fericită acum. Felicitări! Nu m-a înveninat acea situaţie, dar m-a făcut să trăiesc o perioadă foarte confuză. Este cumplit pentru un om public, pentru că toată lumea te cheamă să-ţi spui părerea şi te macină pentru că sunt nişte lucruri foarte intime“, a mai spus ea.

„Dacă aş vedea-o pe Lora, nu i-aş spune nimic. Nu cred că mai avem nimic de discutat. Cred că aici se vede absolut tot. Eu nu cred că sunt de opt luni împreună. Mie îmi este greu să cred că pleci în aceeaşi zi, vă prind paparazzii în parcare şi tu atunci ai vrea, dar te abţii şi până la urmă îţi dai frâu liber“, a încheiat şirul dezvăluirilor Doiniţa Oancea. Foto: WowBizRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg