Blestemul lovește din nou! Încă un membru al trupei Compact s-a stins din viață

25 iunie, 2022

Leluț Vasilescu este al șaselea rocker din legendara formație care are parte de un sfârșit teribil.

Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg

Formația Compact pare urmărită de un blestem implacabil. Șase artiști mari care au activat în trupă au avut de suferit.

După accidentul provocat de un șofer american care i-a curmat viața lui Teo Peter, în 2004, chitaristul Emil laghia a fost înjunghiat mortal în 2005 de partenera lui de viață. În același an, a murit și George Popa, impresarul trupei, dar și omul care s-a ocupat de prima instalație de sunet și de studioul de înregistrări al grupului.

Culmea e că, în 2008, chiar Leluț Vasilescu a suferit un infarct pe scenă, la Făgăraş, iar în 2011 Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar.

Totuși, până în 2016, își continuă activitatea când, pe 16 noiembrie, dispare brusc şi primul chitarist al grupului, Marian Manoliu.

Pe 2 noiembrie 2019, inevitabilul s-a produs și Leo Iorga, care spera să câștige bătălia cu cancerul, cedează în fața bolii, după 8 ani de suferință. Pentru mulți, el rămâne solistul cel mai iubit de la Compact, Compact B, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, Pacifica, a cărui voce răsună pe piesele „Toamnă în sufletul meu”, „Trenul pierdut”, „Ploaia”, „Cine eşti tu, oare?”.

Al șaselea rocker pe care Compact și-l trece pe lista neagră este Leluț Vasilescu, răpus tot de cancer, la 14 ani după acel infarct „live”. 

Gânduri și regrete ale persoanelor publice

Mesajul lui Adi Ordean este emoționant: „Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani în aceeași cameră, am cântat mii de spectacole împreună... acum simt un gol în suflet, dar sunt liniștit că a plecat într-o lume mai bună. Dragul meu prieten, LELUȚ VASILESCU, drum bun!”.

Formația Proconsul a postat în memoria sa: „O poveste de om! R.I.P Leluț!. Megastarul left the building.😢😢😢” - cu referire la porecla sa, Megastarul.  

Și trupa Voltaj și-a exprimat regretul pierderii lui Leluț: „Drum lin, Lelut Vasilescu! Dumnezeu să-l odihnească în pace! 😪”.

„Sânzienele l-au luat pe Leluț Vasilescu... drum luminat, omule...”, a scris și jurnalista Anca Florea.

Actrița Nuami Dinescu a postat și ea un gând: „Știu că toți plecăm, dar mai încet, Doamne, că pleacă mult prea mulți și prea repede... Dumnezeu să te primească, dragă Leluț, cu zâmbetul pe buze, cum erai tu; noi, cei care rămânem fără voi, o să ne imaginăm că vă adunați toți și o să cântați și o să vă veseliți ca odinioară...”.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg