Doliu în familia lui Jacques Chirac

20 aprilie, 2016
Chirac jpeg

Una dintre fiicele fostului preşedinte francez a suferit un atac de cord, la vârsta de 58 de ani.

Jacques şi Bernadette Chirac, răvăşiţi de durere la înmormântarea fiicei lor.

Laurence Chirac, fiica cea mare a lui Bernadette şi a lui Jacques Chirac, s-a stins pe patul spitalului Necker din Paris, pe 10 aprilie. Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă totul a fost în zadar.

De-a lungul vieţii, Laurence a ajuns de mai multe ori pe mâna psihiatrilor, după mai multe accese anorexice şi suicidale provocate de un psihic slăbit de o meningită suferită în copilărie. Tocmai de aceea, ea a fost ţinută departe de atenţia publicului şi a apărut doar ocazional alături de părinţii săi. Bunăoară, Laurence a fost prezentă la ceremonia de predare a puterii între fostul preşedinte francez François Mitterrand şi tatăl ei, Jacques Chirac, în mai 1995, şi la aniversarea a 80 de ani de viaţă a tatălui său, în noiembrie 2012, când renumita publicaţie franceză „Paris Match“ a realizat un amplu reportaj împreună cu toată familia Chirac.

image

„Laurence este drama vieţii mele”, mărturisea cu tristeţe tatăl ei în acel material de presă.

Laurence Chirac, fiica cea mare a lui Bernadette şi a lui Jacques Chirac, s-a stins pe patul spitalului Necker din Paris, pe 10 aprilie. Medicii au încercat manevre de resuscitare, însă în zadar.

De-a lungul vieţii, Laurence a ajuns de mai multe ori pe mâna psihiatrilor, după mai multe accese anorexice şi suicidale provocate de un psihic slăbit de o meningită suferită în copilărie.

Jacques Chirac, astăzi în vârstă de 83 de ani, a fost preşedintele Franţei în perioada 1995-2007, şi împreună cu soţia lui, Bernadette, mai au o fiică de 54 de ani, Claude.

Citeşte şi:

Jacques Chirac, străin la Élysée. Află totul despre cunoscutul preşedinte francez!

Din păcate, fostul preşedinte francez Jacques Chirac suferă de Alzheimer, ceea ce îl face să uite şi bătăliile politice, şi luptele maritale, ba chiar şi condamnarea sa la închisoare cu suspendare pentru deturnare de fonduri publice, abuz de incredere şi conflict de interese, din perioada în care era primar al Parisului. Şi, cel mai trist, uită adesea că este bunicul lui Martin Rey-Chirac, băiatul lui Claude cu judokanul Thierry Rey.

image

Iată câteva fotografii de familie cu Laurence Chirac.Recente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg