Doliu în lumea modei! Reacţii la moartea lui Răzvan Ciobanu

29 aprilie, 2019
1 razvan ciobanu a murit reactii jpg jpeg

Vestea-şoc a dimineţii a îndoliat întreaga breaslă a showbiz-ului. Iată care au fost reacţiile prietenilor şi colaboratorilor lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a murit subit în această dimineaţă, într-un cumplit accident de maşină. Potrivit raportului poliţiei, Răzvan Ciobanu era singur la volanul automobilului care a ieşit din decor, izbindu-se fatal de copacii de pe marginea drumului.

Vestea dispariţiei lui Răzvan Ciobanu a îndoliat întreaga lume a modei şi a showbiz-ului, în general. Colegi, prieteni şi colaboratori şi-au exprimat regretul că moda românească a pierdut un nume atât de valoros mult prea curând.

Cătălin Botezatu ”Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viaţa lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Click!. Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărţim de un om, de un designer bun. Din câte ştiu eu nu era un vitezoman, efectiv nu ştiu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”

"O nouă pagină din Istoria Modei Româneşti a fost închisă în dimineaţa asta. Excelentul designer RĂZVAN CIOBANU a plecat dintre noi în urma unui tragic accident de maşină. :( Îl ştiam pe Răzvan de când avea 15-16 ani şi scria despre modă. Pentru mine - întâi pt Radio Tinerama şi apoi la cotidianul Curentul. A fost printre primii jurnalişti de modă din România - şi asta la o vârstă atât de fragedă. Apoi şi-a asumat rolul de designer. A debutat magistral la Iaşi - Romanian Fashion Week. A fost revelaţia modei româneşti încă de la început, cu colecţii năucitoare. Apoi show-urile lui de la Sala de Sport (Floreasca) şi de la clădirea părăsită de lângă Observatorul astronomic - cel puţin ele - rămân unele dintre cele mai reuşite evenimente şi colecţii de modă românească din toate timpurile. RESPECT. Un pasionat, un designer cu har şi un om adevărat - cu toate ale lui - ne-a părăsit. R.I.P ! RĂZVAN CIOBANU."

„Îl cunosc pe Răzvan de foarte mult timp, a fost elevul mamei mele, ea fiind profesoară de matematică şi diriginte în liceu. Îl cunosc de mulţi ani, apoi ne-am reîntâlnit în lumea modei, pentru că am avut şi diverse colaborări, ne-am văzut de multe ori, am fost şi invitaţi împreună la televiziune. Ne-am îmbrăcat reciproc o bună perioadă de timp, acum ceva timp a fost la mine în magazin, numai că nu ne-am întâlnit vreo două luni. În ultimele lui vizite, eu nu am fost la magazin. Groaznic.  A fost un copil teribil al modei româneşti şi un mare talent, pentru el moda era totul”, a declarat

la Antena3. "A avut nişte probleme personale, dar era un om puternic, el avea mai mult curaj decât alţii, poate asta e păcat acum, se speculează pe tema lucrurilor pe care le-a spus el. A fost o persoană sinceră, el nu s-a ascuns. Ar fi spus dacă avea gânduri sinucigaşe, dar nu se pune problema de aşa ceva. Nu ştiu să fii circulat cu viteză, probabil se grăbea sau era obosit, cine ştie", a mai spus aceasta la Digi 24. 

"Ştiu că în ultimul timp tu nu erai tu. Mă doare sufletul aşa cum nu m-a mai durut de foarte mult timp... Şi îmi reproşez că poate nu am ştiut să te iert la timp. Că poate puteam să schimb ceva... Am cele mai frumoase rochii în dulap făcute de tine, fără probe, fără indicaţii... Rămân comorile mele secrete! Pentru că sunt puţini oameni care m-au cunoscut ca tine. Şi mai am atâtea amintiri care sincer acum nu mă ajută cu nimic... Drum bun LOVE!"

"A mai plecat un suflet dintre noi...😔 Un geniu creator, un suflet neînţeles, un prieten drag care se retrăsese cumva în lumea lui, un spirit curajos, un om cu voinţă, dar şi cu slăbiciuni, o minte inteligentă care a avut o voce despre cum e să fii ‘altfel’ într-o societate plină de prejudecăţi. S-a stins prea repede şi într-un mod tragic. Singur. Cu gândurile lui, poate cu patimile lui... Mie mi-a fost un bun prieten. Mă pomenea mereu că am fost prima femeie care a îmbrăcat prima lui creaţie de designer. El n-a înţeles că onoarea a fost de partea mea. Îmi spunea ‘Diva’ şi a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine, în anii ‘90, când eu eram model, iar el era jurnalist. Am amintiri nepreţuite cu Răzvan Ciobanu. Dumnezeu să te odihnească!🙏"

"Pe Răzvan l-am văzut ultima dată la premiera filmului meu Faci sau Taci dar nu am apucat sa vorbim. Acum când am aflat ca a murit l-am căutat pe Instagram şi m-am simţit prost ca am văzut ca el ma urmărea şi eu nu. Nu fost apropiaţi dar l-am respectat şi mi s-a părut tot timpul un om cu foarte mult bun simţ şi care făcea cinste comunităţii LGBT mai ales prin asumare. Odihneşte-te în pace, Răzvan."

2 razvan ciobanu codin maticiuc jpg jpeg

„Acum am citit ştirea şi sunt complet zdruncinată şi şocată… @Răzvan.ciobanu a fost primul creator de modă cu care am colaborat când eram doar un copil pentru primul spectacol mare pe care l-am prezentat. Unul dintre primii oameni pe care i-am cunoscut în industrie care a rămas la fel şi după trecerea anilor: un om zâmbitor, deschis, cald. Un artist pentru care a făcut mereu imposibilul posibil! Să ai drumul lin Răzvan şi să te odihneşti în pace! Condoleanţe familiei şi apropiaţilor!”, a scris Jojo, într-un mesaj publicat pe Instagram. 

"Răzvan, îmi pare rău. Dumnezeu să te ierte! Odihneşte-te în pace!"Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg