Doliu în lumea telenovelelor! Thalia este marcată de pierderea actriţei Carmen Salinas, alături de care a jucat în telenovelele ei de debut

11 decembrie, 2021
1 carmen salinas a murit doamna telenovelelor thalia 3 jpg jpeg

Una dintre actriţele preferate ale româncelor a murit după o lună de comă, survenită în urma unui atac cerebral.

"Cu durere profundă, vă anunţăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021", au transmis rudele celebrei actriţe mexicane într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare. "Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas", se arată în acelaşi comunicat.

În urmă cu o lună, pe 11 noiembrie, presa internaţională nota că veterana actriţă a fost internată în stare gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral, în urma cărui a intrat în comă. De atunci, timp de o lună, medicii dintr-un spital din Ciudad de Mexico au încercat să-i amelioreze starea, fără niciun succes însă.

Originară din Mexic, Carmen Salinas le este cunoscută românilor din telenovelele "María la del Barrio" ("Sărmana Maria") şi "Maria Mercedes", telenovelele cu care a debutat Thalia. Iată de ce, la aflarea veştii morţii sale, Thalia a transmis un mesaj emoţionant despre cea care i-a fost alături la începuturile ei în lumea filmului.

"Celebrez frumoasa ta viaţă, Carmelita. Ai făcut totul în viaţă şi ai făcut-o în felul tău. Mi-ai fost o mare profesoară, colegă, prietenă şi susţinătoare. Ori de câte ori ne întâlneam după acele ore lungi de înregistrări, ne distram de minune, făceam "o bombă" cum spuneai tu,mereu dansând, râzând şi împărtăşind poveşti. Şi, vorbind despre poveştile noastre, nimic nu întrecea crizele noastre de râs când filmam pentru "Maria del Bario", alături de Rene Munoz, cu care o înnebuneam pe draga noastră regizoare, Beatriz Sheridan. Îţi mulţumim pentru tot, pentru sinceritatea şi dragostea faţă de cariera ta, care ne-a oferit atât de multe. Te iubim, Carmelita! Multă lumină şi iubire familiei tale."

7 carmen salinas a murit doamna telenovelelor thalia 8 jpg jpeg

Salinas era una dintre marile doamne ale filmului mexican. Născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în statul Coahuila, a fost una dintre actriţele de televiziune cele mai îndrăgite, iar cariera sa artistică se întinde pe mai mult de jumătate de secol. De altfel, ea era activă şi la cei 82 de ani ai săi, anul acesta încheind filmările pentru un nou proiect, aflat acum în postproducţie, "The Valet", un film romantic plasat în Beverly Hills.

Pe lângă o carieră strălucită în industria cinematografică , Carmen Salinas a fost şi membră a Camerei Deputaţilor din Mexic, timp de 3 ani (2015-2018).

FOTO: Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia