Dolph Lundgren s-a logodit cu un antrenor personal în vârstă de 24 de ani, după doar câteva luni de relaţie

17 iunie, 2020
dol png

Actorul de filme de acţiune, cu o avere de peste 15 mil. $, s-a decis să îşi încerce, din nou, norocul, cerând-o de soţie pe Emma Krokdal. Acesta a mai fost căsătorit o singură dată şi are două fiice.

La 62 de ani, Dolph este unul dintre cei mai activi activi actori din generaţia “Greu de pensionat”, lucrând, în prezent, la şapte proiecte cinematografice. De origine suedez, înalt de 1,96 m şi cu chip ca de robot, el este un personaj atipic la Hollywood: are un IQ peste medie, o diplomă în industria chimică, e dublu campion european la kick-boxing, cântă la tobe şi e poliglot (a învăţat engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană şi chiar japoneză). Interesant este că a obţinut o bursă MIT, pentru care s-a mutat în Boston, dar a renunţat după ce job-ul de bodyguard al cântăreţei jamaicane Grace Jones (care i-a fost şi iubită) i-a deschis apetitul pentru showbiz.

Dolph a mai fost căsătorit o dată şi are împreună cu Anette Qviberg două fiice, Ida şi Greta
Dolph a mai fost căsătorit o dată şi are împreună cu Anette Qviberg două fiice, Ida şi Greta

La 26 de ani ajungea cu vise mari la New York, iar un producător îl recomanda pentru un rol în James Bond - View to a Kill cu Roger Moore. Şansa lui de-a străluci a fost, însă, în Rocky IV, ca oponent al lui Sylvester Stallone – cu care a legat o prietenie pe viaţă. Şi lui Van Damme i-a fost rival, în trilogia Soldatul universal. Şi tot corp la corp a luptat şi cu Brandon Lee. Reputaţia pe care o are îi sperie până şi pe hoţi. Se pare că nişte bărbaţi au intrat prin efracţie în casa lui Dolph şi i-au atacat soţia, dar după ce i-au văzut poza pe perete, au fugit, iar ulterior au returnat lucrurile furate.

Şi să nu credeţi că s-a înmuiat la 62 de ani! Recent, el şi-a anunţat logodna pe Instagram, publicând o poză cu el şi cu Emma, care îşi arată inelul: “Ceva foarte special s-a întâmplat aici, în Suedia”, a scris el la postare.

Emma este mai tânără cu 38 de ani decât logodnicul său celebru
Emma este mai tânără cu 38 de ani decât logodnicul său celebru

Aceasta este mai mică cu 38 de ani decât el, iar cei doi şi-au făcut publică relaţia în ianuarie anul acesta, la un festival ce a avut loc în Republica Dominicană. Şi ţinând cont de vârstă, cu siguranţă i-ar putea fi fiică. Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG