Domnul Winfrey. Cine este partenerul de viaţă al lui Oprah de mai bine de 30 de ani?

18 martie, 2021
2 oprah gettyimages 960025996 jpg jpeg

Formează o pereche de mai bine de trei decenii, dar n-au vrut să ajungă niciodată la altar.

Sau, poate cine ştie, această decizie a fost doar a lui Oprah, din dorinţa de a-şi proteja averea. Ei bine, regina talk show-urilor duce o viaţă tihnită în Santa Barbara, în vecinătatea Ducilor de Sussex, alături de acest bărbat care i-a stat aproape, cu discreţie, pentru atâta timp. Numele lui este Stedman Graham, are 70 de ani şi este încă un bărbat chipeş la cei 2 m înălţime ai lui, fiind cu trei ani mai în vârstă decât Oprah.

1 oprah si stedman 2015 gettyimages 464170062 jpg jpeg

Cei doi au început o relaţie în 1986, pe când ea avea 32 de ani, iar el, 35. Ea era deja Oprah, iar el, un fost educator şi scriitor, convertit, ulterior, în om de afaceri. Başca tatăl unei fiice acum adulte, dintr-un mariaj anterior, care l-a făcut, în prezent, bunicul unei fetiţe. S-au întâlnit la o cină luată în casa unor amici comuni, iar primul pas l-a făcut Oprah, invitându-l să iasă la masă într-o zi. Chiar dacă s-au logodit în anul 1992, n-au ajuns niciodată să facă pasul definitiv şi n-au avut nici copii. Se au unul pe altul şi este de ajuns.

3 oprah jpg jpeg

„Sunt întrebată mereu: de ce nu te-ai căsătorit cu el? De fapt, m-a cerut de nevastă în 1993, am zis da, apoi mi-am dat seama că îmi doream doar să fiu întrebată, nu să mă mărit efectiv. Am discutat despre faptul că, dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi fost acum împreună. Instinctiv, am înţeles că ceea ce fac eu zilnic nu e ceva tradiţional şi-ar fi fost greu să trăiesc într-un astfel de stil. Iar Stedman e foarte tradiţional. Show-ul a devenit viaţa mea. E copilul meu. Şi-am ştiut că nu sunt genul de femeie care vine acasă şi pune mâncarea pe masă“, a explicat Oprah, mai demult, faptul că nu şi-a oficializat niciodată relaţia. Recente pe Ok! Magazine

laura4 jpg
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg