Donald şi Melania, la prima nuntă de când s-au instalat la Casa Albă. Ce a purtat Prima Doamnă?

26 iunie, 2017
donald, melania jpeg

Preşedintele Trump şi Prima Doamnă Melania au participat sâmbtătă seara la prima nuntă de când s-au instalat la Casa Albă, eveniment care l-a avut în centrul atenţiei pe mirele Steven Mnuchin, Secretarul Trezoreriei SUA, şi pe soţia sa, actriţa Louise Linton.

Melania a purtat o rochie foarte apreciată.

Noul cuplu a spus "DA" în cadrul unei ceremonii fastuoase la Washington D.C, iar Melania şi Trump nu puteau lipsi de la acest eveniment. A fost o recepţie la care au participat atât membrii familiei, dar şi prieteni şi oameni politici, desfăşurându-se într-o locaţie istorică, Mellon Auditorium.

Prima Doamnă a purtat o rochie lungă, de un roz pal.

Preşedintele şi Prima Doamnă au fost câţiva dintre invitaţii de top de la ceremonie, alături de Ivanka Trump, Jared Kushner şi vicepreşedintele Mike Pence. Melania a fost strălucitoare ca de obicei, fiind fotografiată chiar înainte de a ajunge la locaţie, purtând o rochie din şifon roz pal, o creaţie a designerului Gilles Mendel, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc marca Manolo Blahnik.

A fost surprinsă când sosea la nuntă.

Presa a avut-o din nou ca subiect de analiză pe Melania, care a fost spectaculoasă, dar discretă, probabil neavând intenţia să o eclipseze pe mireasă. În vârstă de 47 de ani, soţia preşedintelui a arătat incredibil de bine în rochia lungă cu volan pe spate, o alegere rafinată. Melania şi Donald au fost fotografiaţi la sosirea la eveniment, în timp ce coborau din maşină. Ivanka şi soţul său au fost şi ei prezenţi la nuntă.

Donald Trump a fost şi el la patru ace.

Conform, Express.co.uk, rochia Melaniei a fost făcută pe comandă, special pentru Prima Doamnă, şi nu poate fi achiziţionată online.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg