Donald şi Melania Trump au cruţat primii doi curcani înainte de Ziua Recunoştinţei

22 noiembrie, 2017
President Trump And First Lady Melania Hold National Thanksgiving Turkey Pardoning Ceremony jpeg

Mâine este o zi importantă pentru familia Trump, întrucât preşedintele S.U.A şi Prima Doamnă vor petrece prima lor Zi a Recunoştinţei de când ocupă Casa Albă. Deşi mai este doar o zi până la momentul în care vor sărbători bogăţia recoltei din acest an, iar Donald, Melania şi fiul celor doi, Barron, au patricipat la o ceremonie grandioasă.

Primul curcan cruţat de Donald Trump.

Conform tradiţiei, astăzi, preşedintele Statelor Unite ale Americii a avut ocazia să cruţe primii doi curcani în grădina de la Casa Albă, chiar înainte de a se îmbarca la bordul aeronavei Air Force One cu destinaţia Palm Beach, Florida, locul unde va petrece mâine alături de familie.

image

În loc să ajungă rumeniţi pe masa americanilor, cei doi curcani vor putea trăi într-o fermă din Virginia, alături de celelalte două păsări graţiate de Barack Obama anul trecut. Drumstick şi Wishbone de 21, respectiv 16 kilograme au fost aduşi dintr-o fermă din  Minnesota, iar publicul a votat pasărea care va apărea în faţa preşedintelui Donald Trump. Astfel, norocos a fost cel mai mare dintre curcani, care a fost prezentat  pe o masă frumos amenajată, sub ochii preşedintelui, ai Primei Doamne şi ai fiului lor, Barron (11), dar şi ai celor prezenţi în grădina de la Casa Albă.

image

Dar curcanul nu a fost singurul în centrul atenţiei, căci Melania Trump a furat toate privirile cu ţinuta sa în culori tomnatice. A arătat fantastic la unul dintre cele mai importante evenimente de la Casa Albă, într-o fustă de piele foarte mulată şi un palton înflorat. După ce a strălucit la ceremonia de primire a bradului de Crăciun de ieri, Melania a fost din nou în formă, hotărâtă să impresioneze.

image

Prima Doamnă a ales să poarte o ţinută în culorile toamnei care i-a venit ca turnată. A ales o fustă maro din piele cu o crăpătură pe picior, o creaţie Hervé Pierre, alături de un pulover cu guler şi mâneci bufante, cărămiziu, o creaţie semnată Victoria Beckham în valoare de 1.320 de $. Piesa care a întregit ţinuta a fost frumosul palton cu model floral de la Stella McCartney, iar picioarele tonifiate ale Primei Doamne au fost puse în valoare de pantofii stiletto de la Manolo Blahnik.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg