Donald Sutherland, relație toridă cu Jane Fonda: „Avea cei mai frumoși sâni din lume”

11 august, 2022
jan7 jpg

Donald Sutherland încă vorbește cincizeci de ani mai târziu despre aventura sa pasională cu o vedetă de la Hollywood care avea „cei mai frumoși sâni din lume”. El spune că ea l-a „sedus”, dar că a rămas fără cuvinte când aventura lor de doi ani s-a încheiat brusc.

Actorul a apărut în filme provocatoare precum Don't Look Now , Invazia, The Body Snatchers și Klute. În timp ce filma pentru acestă producție din urmă, în 1970, el s-a îndrăgostit de colega activistă Jane Fonda, chiar dacă ambii erau căsătoriți la acea vreme. În următorii doi ani au fost nedespărțiți. Au sprijinit mișcarea pentru drepturile civile și s-au opus războiului din Vietnam. Cei doi erau la fel de pasionali și în privat, iar Sutherland încă se gândește la momentele intime trăite împreună.

Actorul a început să filmeze pentru Klute în 1970. Pe atunci, Fonda era împreună cu regizorul Roger Vadim. Când zvonurile au început să se răspândească în 1970 că s-au despărțit, purtătorul de cuvânt oficial a negat rapid acest lucru.

Cu toate acestea, Sutherland a descris mai târziu felul în care frumoasa lui colegă l-a vrăjit: „Noi fusesem deja repartizați, dar nu începusem să filmăm și, într-o zi, Jane a spus clar, printr-o sugestie oarecum provocatoare, că ar trebui să vin acasă cu ea, iar eu am spus... Ok".

Acestă poveste avea să pună capăt mariajului actorului cu Shirley Douglas, cu care are gemenii Kiefer și Rachel.

jan9 jpg

Kiefer a dezvăluit în 2014 că nu a discutat niciodată cu celebrul său tată despre această despre aventură, dar și-a imaginat că acesta va spune: „<<M-am îndrăgostit>. Înțeleg asta. Este foarte greu să judeci pe cineva pentru asta".

Cu toate astea, recunoaște că tatăl său a vorbit frecvent despre dragoste și tentație,: „Avea, la vremea aceea, cei mai frumoși sâni din lume”, spunea el.

 „Am fost cu Jane Fonda la hotelul /Chelsea în 1970, poate în 1971. Era o cameră cu un pat mare și, în dreapta, patru sau cinci scări către un palier care ducea la baie. Era o fereastră mică ovală pe palier și strălucea o lumină stradală prin acea fereastră, deși părea mai degrabă lumina lunii, așa că poate era luna, îmi place să cred că era luna.

Stăteam întins pe spate pe pat când Jane a ieșit din baie. Și ea era goală, iar când lumina lunii i-a prins sânii perfecți, am încetat să mai respir. Totul s-a oprit. Acum, când o văd în memoria mea, mi se taie din nou respirația”, spune Sutherland pentru GQ.

Aventura a fost pasională și intensă, dar a ars la fel de brusc cum a început , iar Sutherland a fost devastat după despărțire.

fonda jpg

Cu toate acestea, în 1972, s-a căsătorit cu actrița franceză Francine Racette, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare. Rămâne una dintre cele mai lungi și mai stabile căsătorii de la Hollywood.  Cei doi au trei băieți împreună, Rossif Sutherland, Angus Redford Sutherland și Roeg Sutherland .Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg