Donald Trump a dezvăluit când va apărea vaccinul anti-COVID! Preşedintele american e optimist

7 august, 2020
5 donald trump vaccin anti coronavirus 1 jpg jpeg

Luni de zile au trecut de când omenirea se luptă cu coronavirusul. Medicii se luptă în spitale, pacienţii infectaţi cu virusul se zbat pentru viaţa lor. Iată că preşedintele american e optimist şi a dezvăluit când ar putea apărea pe piaţă vaccinul anti-COVID. Se va întâmpla anul acesta!

Donald Trump a fost de multe ori în vizorul presei pentru gesturile şi declaraţiile în timpul pandemiei. Uneori a luat în serios lupta împotriva coronavirusului, alteori a dat de înţeles că nu suntem în pericol, că trebuie să ne relaxăm. Acum, acesta a făcut declaraţii publice despre apariţia pe piaţă a vaccinului anti-COVID, ar fi vorba de ziua de 3 noiembrie.

Întrebat într-o emisiune radio moderată de Geraldo Rivera când ar putea fi gata un vaccin, Trump a spus: "Înainte de sfârşitul anului, poate mai devreme!". ″Înainte de 3 noiembrie?", data alegerilor prezidenţiale din SUA, a insistat moderatorul emisiunii. "Cred că în anumite cazuri, da, este posibil înainte, dar în jurul acestei date", a spus Donald Trump. 

3 donald trump vaccin anti coronavirus 2 jpg jpeg

În întreaga lume au fost investite sume mai mari în domeniul medical pe perioada pandemiei, SUA  au procedat la fel. Au suplimentat cu 472 de milioane de dolari suma de 483 de milioane deja anunţată pentru crearea unui vaccin. 

Virusul, tot mai aproape de Donald Trump: iubita lui Trump Jr. a fost infectată cu coronavirus

Kimberly Guilfoyle, fosta prezentatoare Fox News şi actuala iubită a lui Donald Trump Jr., a creat panică în familia prezidenţială. Relaţia celor doi a început după ce mariajul Juniorului s-a destrămat. Vestea rezultatului pozitiv la coronavirus nu a fost deloc comodă pentru preşedintele american, dat fiind faptul că Guilfoyle este implicată activ în strângerea de fonduri pentru campania de realegere a lui Trump.

Rezultatul a venit înaintea unui eveniment de Ziua Americii la Mount Rushmore. La acelaşi eveniment a ţinut un discurs şi Donald Trump, dar Kimberly nu a călătorit la bordul Air Force, precizează surse de la Casa Albă, disperate să liniştească apele în legătură cu posibilitatea expunerii preşedintelui la coronavirus. Mai mult, aceleaşi surse spun că Guilfoyle şi Trump Junior nu s-au întâlnit cu anturajul preşedintelui. Kimberly a fost asimptomatică.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg