Donald Trump a dezvăluit când va apărea vaccinul anti-COVID! Preşedintele american e optimist

7 august, 2020
5 donald trump vaccin anti coronavirus 1 jpg jpeg

Luni de zile au trecut de când omenirea se luptă cu coronavirusul. Medicii se luptă în spitale, pacienţii infectaţi cu virusul se zbat pentru viaţa lor. Iată că preşedintele american e optimist şi a dezvăluit când ar putea apărea pe piaţă vaccinul anti-COVID. Se va întâmpla anul acesta!

Donald Trump a fost de multe ori în vizorul presei pentru gesturile şi declaraţiile în timpul pandemiei. Uneori a luat în serios lupta împotriva coronavirusului, alteori a dat de înţeles că nu suntem în pericol, că trebuie să ne relaxăm. Acum, acesta a făcut declaraţii publice despre apariţia pe piaţă a vaccinului anti-COVID, ar fi vorba de ziua de 3 noiembrie.

Întrebat într-o emisiune radio moderată de Geraldo Rivera când ar putea fi gata un vaccin, Trump a spus: "Înainte de sfârşitul anului, poate mai devreme!". ″Înainte de 3 noiembrie?", data alegerilor prezidenţiale din SUA, a insistat moderatorul emisiunii. "Cred că în anumite cazuri, da, este posibil înainte, dar în jurul acestei date", a spus Donald Trump. 

3 donald trump vaccin anti coronavirus 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
1 donald trump vaccin anti coronavirus 4 jpg jpeg
2 donald trump vaccin anti coronavirus 3 jpg jpeg
3 donald trump vaccin anti coronavirus 2 jpg jpeg
5 donald trump vaccin anti coronavirus 1 jpg jpeg

În întreaga lume au fost investite sume mai mari în domeniul medical pe perioada pandemiei, SUA  au procedat la fel. Au suplimentat cu 472 de milioane de dolari suma de 483 de milioane deja anunţată pentru crearea unui vaccin. 

Virusul, tot mai aproape de Donald Trump: iubita lui Trump Jr. a fost infectată cu coronavirus

Kimberly Guilfoyle, fosta prezentatoare Fox News şi actuala iubită a lui Donald Trump Jr., a creat panică în familia prezidenţială. Relaţia celor doi a început după ce mariajul Juniorului s-a destrămat. Vestea rezultatului pozitiv la coronavirus nu a fost deloc comodă pentru preşedintele american, dat fiind faptul că Guilfoyle este implicată activ în strângerea de fonduri pentru campania de realegere a lui Trump.

Rezultatul a venit înaintea unui eveniment de Ziua Americii la Mount Rushmore. La acelaşi eveniment a ţinut un discurs şi Donald Trump, dar Kimberly nu a călătorit la bordul Air Force, precizează surse de la Casa Albă, disperate să liniştească apele în legătură cu posibilitatea expunerii preşedintelui la coronavirus. Mai mult, aceleaşi surse spun că Guilfoyle şi Trump Junior nu s-au întâlnit cu anturajul preşedintelui. Kimberly a fost asimptomatică.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg