Donald Trump a divorţat în secret? Ivana Trump şochează într-un interviu, numind-o pe Melania "fosta soţie a preşedintelui"

15 septembrie, 2020
1 ivana deschidere jpg jpeg

Fosta soţie a preşedintelui american a scăpat o etichetă surprinzătoare la adresa Melaniei Trump, în innterviul exclusiv acordat pentru show-ul TV britanic Loose Women

Interviul difuzat ieri nu avea cum să rămână fără ecou, întrebările gazdelor show-ului fiind foarte directe. "De când ai divorţat de Donald Trump, s-au întâmplat multe. Între timp, a devenit preşedintele Americii. Când îl priveşti la TV, te gândeşti vreodată: Eu ar fi trebuit să fiu cea care ajunge la Casa Albă alături de el?", a fost întrebată Ivana Trump. "Nu urmăresc politica şi nu prea mă interesează acest domeniu", a răspuns Ivana. "M-aş fi descurcat grozav la Casa Albă, dar acum nu mă atrage deloc perspectiva asta, sunt într-o etapă a vieţii în care fac ceea ce vreau, merg oriunde vrea să merg cu oricine vreau şi, slavă Domnului, îmi permit asta. Îmi place să fiu liberă".

"Ce măsuri iei în privinţa siguranţei personale prin prisma legăturii tale cu Donald?", a mai fost întrebată. "La unele ocazii, am nevoie de serviciile secrete, dar nu vreau să fiu înconjurată de pază. Oricum, atunci când lucrez, fac doar doi paşi între casă şi birou, merg între 5th Avenue şi Madison Avenue, ca şi cum aş traversa living room-ul. Iar în ultima perioadă, date fiind circumstanţele, am stat mai mult acasă".

"Cât de des vorbeşti acum cu preşedintele? Cu ai descrie relaţia voastră actuală? Poţi să pui mâna pe telefon şi să-l suni oricând?" "Pot vorbi cu el oricând, dar este atât de ocupat şi călătoreşte atât de mult... L-am sunat la un moment dat la ora 9 dimineaţa şi l-am întrebat ce face. A zis: Semnez nişte cecuri. Dacă înainte semnam pe sume de 300.000 de dolari sau 300 de milioane, acum semnez pentru 300 de miliarde", a povestit Ivana în interviu. 

Cea mai arzătoare întrebare a primit, însă, şi un răspuns neaşteptat. "Dar cu Melania vorbeşti vreodată când suni? Ai o relaţie de amiciţie cu ea?" Răspunsul Ivanei? "Nu, vorbesc direct cu domnul preşedinte. Eu nu leg amiciţii cu fostele lui soţii şi nu vorbesc despre viaţa lui privată. Vorbim despre copiii noştri, uneori vorbim despre economie, dar fără să-i dau sfaturi. Doar îi spun ce mi se pare bine şi ce mi se pare rău. Dar nu vorbim despre foste soţii".

Gazdele show-ului TV au fost şi ele uimite de eticheta "foste soţii", pe care Ivana Trump i-a aplicat-o chiar şi Melaniei Trump. Încercând să insiste asupra subiectului, au întrebat-o: "Consideri că Melania se descurcă bine ca Primă Doamnă?" "Nu sunt sigură, pentru că este foarte tăcută", a replicat Ivana.

Răspunsurile din acest interviu, pe care îl poţi urmări mai jos, au stârnit rumoare, născând o seamă de comentarii îndreptăţite despre un posibil divorţ în secret al preşedintelui. Oare Donald Trump a divorţat de Melania, dar păstrează o imagine de familie de faţadă, absolut necesară la Casa Albă şi în campania electorală? Asta ar explica răceala dintre preşedinte şi Melania, care ar putea fi legaţi în realitate doar de un contract de business, conform căruia ea îşi exercită nişte îndatoriri de imagine contra unor sume virate în conturile ei. Pe de altă parte, e foarte posibil ca Ivana să fi folosit în mod maliţios eticheta de "fostă soţie" la adresa Melaniei, tocmai pentru a o minimaliza şi a transmite că prezenţa acesteia nu contează pentru ea. În vârstă de 71 de ani, Ivana Trump a fost căsătorită cu Donald Trump timp de 15 ani, între 1977 şi 1992, iar împreună au trei copii: Ivanka, Donald Jr. şi Eric. Urmăreşte interviul mai jos.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu