Donald Trump a invitat-o în oraş pe Salma Hayek. Care a fost răspunsul actriţei?

12 iunie, 2017
salma hayek jpeg

Joi, simpatica actriţă în vârstă de 50 de ani a mers în emisiunea ”The Daily Show with Trevor Noah”, în cadrul căreia a făcut câteva dezvăluiri incendiare. Printre acestea s-a numărat şi istorisirea unui moment în care Donald Trump a flirtat cu ea, deşi ea avea iubit, cu care, culmea, acesta era prieten!

A povestit cum Donald Trump s-a dat la ea cândva

Jovială cum o ştim, Salma Hayek a mărturisit că actualul Preşedinte al Statelor Unite ale Americii s-a dat la ea cândva, deşi, iniţial, îşi ascunsese intenţiile şi se împrietenise cu iubitul ei.

Actriţa a povestit că se afla la un eveniment alături de iubitul său când Donald Trump i-a oferit sacoul său, văzând-o că îi este frig. ”Eram la un eveniment cu iubitul meu. (...) A fost atât de fermecător, atât de drăguţ. Mi-a spus „Bună!”, s-a prezentat, totul a fost foarte drăguţ.”, şi-a amintit Salma.

Salma a mărturisit că a fost şocată de propunerea lui Trump

Apoi, starul hollywoodian a povestit că Donald s-a împrietenit cu iubitul ei, ascunzindu-şi perfect adevăratele intenţii. ”L-a invitat să cineze după petrecere. Am mers şi-n tot acel timp a vorbit numai cu el. Ne-a invitat şi în Atlantic City, ca mai apoi să facă schimb de numere de telefon cu iubitul meu şi cu mine. După acest moment, n-a mai vorbit niciodată cu iubitul meu”, îşi aminteşte, amuzată, actriţa de 50 de ani.

”Imediat după, mă sună şi mă invită în oraş, iar eu îi zic <<Şi cum rămâne cu prietenul meu? Eşti nebun? Mă inviţi în oraş? Ştii că am iubit>>. După care îmi răspunde <<Nu e suficient de bun pentru tine. Nu e important. Nu e suficient de important pentru tine. Tu trebuie să ieşi cu mine>>”, a povestit, animată, Salma, în timpul emisiunii ”The Daily Show with Trevor Noah”.

image

De altfel, nu e prima oară când Salma Hayek vorbeşte despre Donal Trump în public. În luna aprilie, actriţa mexicană a abordat şi problema zidului pe care Preşedintele Americii l-a propus ca soluţie pentru securizarea frontierei de sud a Statelor Unite. ”E o soluţie şi o propunere idioată. Fie că se construieşte, fie că nu, nimeni nu a oferit un buget real în legătură cu el - ştim doar că e vorba despre miliarde şi miliarde de dolari. Zidul nu e soluţia”.

foto: Comedy CentralRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg