Donald Trump, acuzat că a agresat sexual un fost fotomodel: "Şi-a băgat limba în gâtul meu, iar eu îl respingeam"

18 septembrie, 2020
1 donald trump acuzat de viol jpg jpeg

Nu-i face deloc cinste! Donald Trump a fost acuzat din nou de agresiune sexuală. Preşedintele Statelor Unite are habar de aceste acuzaţii şi chiar a reacţionat.

Vrea să mai obţină încă o mandat de preşedinte, dar aceste acuzaţii nu îl pun într-o lumină foarte bună. Amy Dorris, fost fotomodel, susţine că actualul preşedinte al SUA a agresat-o la New York, în timpul unui turneu US Open, în septembrie 1997, pe când avea 24 de ani.Ea a dezvăluit că agresiunea a avut loc în afara toaletei de la stadion, nu departe de tribuna privată din care invitaţii lui Donald Trump urmăreau turneul.

Dorris, care avea 24 de ani la acea vreme, îl acuză pe Trump că i-a băgat limba pe gât şi că a pipăit-o. „Am fost prinsă în strânsoarea lui şi nu am putut să scap de el. Şi-a băgat limba în gâtul meu, iar eu îl respingeam. În acel moment, m-a strâns şi a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul”.

Tânăra a încercat atunci să se ferească, să îl facă pe acesta să se oprească: . „Nu-i păsa deloc. Eram şocată, m-am simţit violată”, a mai spus aceasta.

Prin intermediul avocaţilor săi, Trump a negat incidentul.

Amy Dorris se gândeşte la fiicele sale

De ce a vorbit tocmai acum despre acest incident? Fostul fotomodel a adăugat: "Fiicele mele vor împlini 13 ani. Vreau ca ele să ştie că nu lăsăm pe nimeni să ne facă ceva fără consimţământul nostru"

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg