Donald Trump despre Melania: "Este sprijinul meu, fără ea nu aş fi omul de astăzi"

17 aprilie, 2018
Rose Garden for St Patrick's Day jpeg

De când a devenit prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump a făcut mereu titlul ziarelor care cu comentat pe seama alegerilor vestimentare ale soţiei lui Trump, indiferent dacă a fost vorba de preţul exorbitant al outfiturilor, sau dacă a făcut alegerea potrivită pentru evenimentul la care a participat.

image

Melania a fost foarte fashion, iar de când a izbucnit scandalul potrivit căruia Donald Trump ar fi fost infidel, având o relaţie extraconjugală cu o actriţă xxx pe nume Stormy Daniels, prima-doamnă pare că se întrece pe sine.

image

Foarte sexy, parcă ar vrea să-i transmită un mesaj soţului său, cu ajutorul hainelor. Cea mai recentă apariţie a sa a fost răvăşitoare, îmbrăcată cu un palton roz pudrat, o rochie galbenă şi o pereche de pantofi cu toc foarte înalt, în aceeaşi nuanţă de galben. A purtat o superbă creaţie Hervé Pierre, unul dintre designerii favoriţi ai Melaniei, la un eveniment la Consiliul Naţional pentru Siguranţă în cadrul căruia a vizitat Memorialul "Prescribed to Death".

image

Iar Donald Trump i-a făcut o declaraţie de dragoste indirectă soţiei sale, cerând susţinătorilor să semneze felicitarea de ziua de naştere a Melaniei. Prima-doamnă va împlini 47 de ani pe 26 aprilie, iar soţul său pregăteşte surprizele încă de pe acum. Într-un e-mail cu subiectul "Jumătatea mea mai bună", preşedintele a transmis: "Vă rog să vă alăturaţi celebrării primei-doamne şi a frumoasei, iubitoarei şi excepţionalei mele soţii, semnând această felicitare. Melania este sprijinul meu, piatra mea de temelie fără de care nu aş fi omul de astăzi. Ea este baza familiei noastre şi o mamă incredibilă pentru fiul nostru, Barron. Sunt atât de mândru de realizările ei şi sper că îi veţi face cele mai frumoase urări de ziua ei de naştere", a spus Trump.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg