Donald Trump iese la atac: ''Prinţul Harry va regreta că s-a căsătorit cu Meghan'' De ce crede asta fostul preşedinte

6 decembrie, 2021
6 trump1 jpg jpeg

Donald Trump nu a făcut economie de cuvinte atunci când a acuzat-o pe Meghan Markle că l-a folosit pe Prinţul Harry şi că este lipsită de respect faţă de Regină. Într-un lung interviu, fostul preşedinte a recunoscut că nu a fost niciodată fanul ducesei.

Trump s-a întâlnit cu Nigel Farage de la GB News pentru a vorbi despre afacerile aflate în desfăşurare în SUA. Subiectul că Meghan Markle şi Prinţul Harry îl susţin pe Joe Biden a apărut imediat. Întrebat despre ducele şi ducesa de Sussex, Trump a răspuns: „Nu sunt un fan al ei. Nu am fost din prima zi. Cred că Harry a fost folosit îngrozitor şi cred că într-o zi va regreta. I-a distrus relaţia cu familia şi o răneşte pe Regină”.

„Ea încearcă să facă lucruri care nu cred că sunt potrivite. Cred că este lipsită de respect faţă de Familia Regală şi, cel mai important, faţă de Regină”, susţine el.

Cel mai recent interviu cu Trump ar putea părea dur, dar fostul preşedinte nu i-a avut niciodată la inimă pe foştii membri ai familiei regale. În toamna lui 2020, Ducele şi Ducesa l-au susţinut pe Biden, iar Trump a avut atunci o reacţie furtunoasă. „Nu sunt un fan al ei, probabil că a auzit asta, dar îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că va avea nevoie de el”, a spus Donald atunci.

Ostilitatea dintre Meghan Markle şi Donald Trump datează din perioada în care bruneta nu se căsătorise cu Harry. Într-o înregistrare audio, fostul preşedinte spune despre ducesă că e obraznică, după ce ea îl numise misogin”. Donald Trump a fost întotdeauna un mare admirator al Coroanei Britanice. El i-a întâlnit pe Philip şi pe regină de mai multe ori. În timpul unui interviu, Trump a vorbit despre vârsta reginei Elisabeta a II-a cu mare respect. „O femeie grozavă, un personaj istoric. Regina e fantastică, ca întreaga familie regală. Relaţia cu Regatul Unit este foarte puternică”, spunea el.

 Când Meghan şi Harry şi-au anunţat plecarea din familia regală, Trump, nu le-a susţinut decizia. „ S-a spus că Harry şi Meghan, care au părăsit Regatul, vor locui permanent în Canada. Acum au plecat din Canada pentru SUA”, a scris fostul preşedinte pe Twitter, asta înainte de a fi interzis de pe platformă. El a ţinut să spună aunci că Statele Unite nu vor suporta factura pentru securitatea Ducelui şi Ducesei. „SUA nu vor plăti pentru securitatea lor. Trebuie să plătească!”, a declarat Trump.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg