Donald Trump regretă şi acum pierderea fratelui său alcoolic. Drama ascunsă a familiei Trump

5 iunie, 2020
donald trump jpg jpeg

Dur în declaraţii şi învăluit într-o atitudine de rebel arogant, preşedintele Americii are în istoria personală un capitol dureros - care, însă, l-a ajutat, paradoxal să preia afacerile familiei şi să-şi înceapă ascensiunea

Cel care trebuia să preia conducerea afacerilor familiei era fratele lui mai mare, Fred (foto: fraţii Trump - Robert, Elizabeth, Fred Jr., Donald şi Maryanne), care, însă, nu a fost la fel de interesat să facă asta. Fred visa să devină pilot, spre crunta dezamăgire a tatălui lor, care se plângea că fiul lui este un ratat care nu vrea altceva decât fie un "şofer de avion". Cu această presiune pe umerii lui, Fred a alunecat într-un alcoolism care, finalmente, l-a dus la moarte, la doar 43 de ani. Iar actualul preşedinte al Americii nu a ascuns că el însuşi l-a supus unei presiuni pe fratele lui. Trump şi-a amintit pentru Washington Post cum i-a strigat fratelui său, pe care l-a găsit într-o zi citind cărţi despre aviaţie, că-şi pierde timpul, în loc să înveţe despre imobiliare, domeniul în care familia lor făcea avere.

Respins de întreaga familie, Fred Trump Jr. a murit în 1981, rămânând un capitol întunecat din istoria dinastiei. "Regret enorm că am pus presiune pe el. Adevărul este că Fred n-ar fi condus niciodată afacerile noastre. Nu îi plăcea asta, nu era făcut pentru asta. Greşeala pe care noi am făcut-o a fost că am crezut că oricui i-ar plăcea asta, că oricine visează să facă astfel de afaceri", a spus Trump. Dincolo de mărturisirea lui, foştii prieteni ai lui Fred spun că până şi acest subiect este nedrept exploatat de preşedinte în favoarea sa, prezentâdu-se drept fratele apt să aibă succes versus fratele slab şi alcoolic - şi deşi pretinde că regretă, în fapt asta l-a propulsat pe el în ierarhia familiei.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg